Ξέσπασμα Mουζάλα στη Βουλή: Έγραφαν ότι ήμουν ντυμένος νυφούλα σε gay pride (vid)

Gazzetta team
Ξέσπασμα Mουζάλα στη Βουλή: Έγραφαν ότι ήμουν ντυμένος νυφούλα σε gay pride (vid)
Την δική του απάντηση στις καταγγελίες του πρώην Γενικού Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Οδυσσέα Βουδούρη για τη διαχείριση του προσφυγικού, έδωσε ο αναπλ. υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Ο κ. Μουζάλας απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση βουλευτών της ΝΔ αναφέρθηκε στις παραίτηση του Οδυσσέα Βουδούρη από την θέση που του είχε ανατεθεί: «Ο κ. Βουδούρης, του ζητήθηκε η παραίτησή του, την έδωσε, έγινε αποδεκτή. Για εμένα έχει λήξει το ζήτημα. Προχωράμε στο πρόβλημα», σημείωσε ο κ. Μουζάλας μεταξύ άλλων.

Εκείνη την ώρα προκλήθηκε ένταση καθώς υπήρξε αντίδραση από τον βουλευτή της ΝΔ, κ. Κυριαζίδη με τον Γιάννη Μουζάλα να του απαντά αφοπλιστικά: «Δεν μπορεί να προσπαθώ να αποδείξω την αθωότητά μου για κάτι που είπε κάποιος. Δημοσίευμα με έχει κατηγορήσει ότι ήμουν και ντυμένη νυφούλα σε gay pride, θα πρέπει να απαντήσω;» διερωτήθηκε ο Γιάννης Μουζάλας απαντώντας στο τι ακριβώς θα πρέπει να απαντήσει.

«Δεν συνηθίζεται να πρέπει κάποιος υπουργός να αποδείξει την αθωότητά του επειδή κάποιος είπε κάτι. Δεν ήταν απαραίτητο να υπογράψω αρμοδιότητες για τον κ. Βουδούρη, τις είχε εκ νόμου και δεν τις άσκησε σωστά, δεν θα ασχοληθώ άλλο, δεν θα απολογηθώ» τόνισε, ενώ επανέλαβε ότι. «Δεν υπάρχουν σκιές, δεν υπάρχουν απευθείας αναθέσεις, και δεν καταθέσατε κανένα έγγραφο πλην του Μηταράκη για (το hotspot) τη ΒΙΑΛ και θα του στείλουμε τα έγγραφα», σημείωσε ο υπουργός.

«Βρήκαμε άλλη μια ευκαιρία τώρα να πούμε τα ίδια πράγματα… Δεν πρόκειται να πειστείτε γιατί επιδιώκετε μέσα στο γενικότερο αγώνα σας κατά συγκυβέρνησης να αναδείξετε ότι και στο προσφυγικό κάτι γίνεται.Τα ίδια έχουμε πει και στις άλλες επερωτήσεις», υποστήριξε ο κ. Μουζάλας.

Πηγή: iefimerida.gr