Ο Πρέκας απείλησε ότι αν κλείσουν την «Ελεύθερη Ώρα» θα πάρει τα όπλα (vid)

Gazzetta team
Ο Πρέκας απείλησε ότι αν κλείσουν την «Ελεύθερη Ώρα» θα πάρει τα όπλα (vid)
Κλείνουν την Ελεύθερη Ώρα, κλείνουν σίγουρα και τον τάφο τους

Όσοι έχουν δει παλιές ελληνικές πολεμικές ταινίες των 70s, ξέρουν ότι ο Πρέκας ξέρει να χειρίζεται πάρα πολύ καλά τα (ψεύτικα) όπλα και όπως δήλωσε στην τελευταία του συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια, όπου εμφανίστηκε με χρυσό σταυρό που θα ζήλευε ακόμα και ο 2Pac, ότι είναι σε ετοιμότητα αν χρειαστεί να πάρει και κανονικό γκάνι.

4req34t53e_3

Γενικά η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν προκαλούν καμιά έκπληξη τα λεγόμενα του ασπρομάλλη Ελληνορθόδοξου, εθνικιστή, ηθοποιού. Όσα δηλώνει στην συνέντευξη του στην Πάνια, τα έχει πει ίδια και απαράλλαχτα πρόσφατα στην συνέντευξη του (που αλλού;) στην Ελεύθερη Ώρα.

Εκτός από το κομμάτι που αναφέρεται στο ότι είναι έτοιμος να ξεκινήσει αντάρτικο πόλεως και να στείλει (χριστιανικά πάντα) κόσμο και κοσμάκη στον τάφο του αν κάποιοι εγκάθετοι, κλείσουν την Ε.Ω.

“Αν κλείσουν την Ελεύθερη Ώρα θα βγω εγώ στους δρόμους με όπλο και θα σκοτώνω κόσμο. Έστειλαν από μια υπηρεσία περίεργη έρευνα για να ψάξουν τους δημοσιογράφους της εφημερίδας για να τους κλείσουν μέσα για τον ρατσιστικό νόμο, θα τους συλλάβουν όλους; Τι κάνουν; Να παρακαλέσω τον κ. Τόσκα να μην παίζει με αυτά γιατί ο Έλληνας αγαπάει την Αστυνομία και θα τους κυνηγήσουν αυτά τα παιδιά, τα όργανα, τα αδέρφια μου. Ένστολοι αυτοκτονούν το ξέρετε; Θέλουν να στήσουν καινούργιο εμφύλιο, θέλουν να εκδικηθούν; Θα κυνηγήσουν όσους τους καταπιέσουν και θελήσουν να τους βγάλουν από το Σώμα”

στο 6:50

Αν κάποιοι ερπετοειδείς ανθέλληνες λοιπόν αποφασίσουν να κλείσουν την Ε.Ω, να ξέρουν ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με αυτό:

Πηγή: Luben.tv