Βρήκαν πτώμα με τα γεννητικά του όργανα σε κονσέρβα

Gazzetta team
Βρήκαν πτώμα με τα γεννητικά του όργανα σε κονσέρβα
Με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε αντιμέτωπος φρουρός ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Μάλαγας.

Βρήκε το πτώμα του Steven Allford ημίγυμνο και δεμένο σε παγκάκι, ενώ στα οπίσθιά του είχαν τοποθετηθεί δύο φέτες ζαμπόν και τα γεννητικά του όργανα βρέθηκαν σε κονσέρβα τόνου. Ο φρουρός αμέσως σήμανε τον κώδωνα κινδύνου, με τους ερευνητές να καλούνται να διερευνήσουν τον θάνατο του 51χρονου Βρετανού που πέθανε από ασφυξία.

Από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο Steven Allford, που κοιμόταν βαριά στο αεροδρόμιο, πνίγηκε από τον εμετό του μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Οι αστυνομικοί προσπαθούν πλέον να εξετάσουν αν οι δεσμοί του έπαιξαν κάποιο ρόλο στον θάνατό του ή αν το ζαμπόν και τα δεσμά τοποθετήθηκαν στο πτώμα του ως αρρωστημένο αστείο αφότου πέθανε από υπερβολική δόση αλκοόλ.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην υπόθεση, ο θάνατός του εξακολουθεί να διερευνάται ως πιθανή ανθρωποκτονία και επιχειρούμενη σεξουαλική επίθεση. Οι ερευνητές δεν είναι σίγουροι τι έκανε στο αεροδρόμιο αλλά πιστεύουν ότι ίσως έχασε την πτήση του ή κοιμόταν βαριά.

Το πτώμα αναγνωρίστηκε από έγγραφα που βρέθηκαν μεταξύ των αντικειμένων σε ένα καρότσι δίπλα στο πτώμα του. "Δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια βίας στο πτώμα του αλλά η θέση στην οποία βρέθηκε μπορεί να υποδεικνύει δολοφονία".

Πηγή: Metro