5η επίθεση στον σπίτι του Φλαμπουράρη

Gazzetta team
5η επίθεση στον σπίτι του Φλαμπουράρη
Ομάδα περίπου 10 ατόμων, εξαπέλυσε επίθεση με βόμβα μολότοφ εναντίον αστυνομικών που έχουν διατεθεί για την φύλαξη της οικίας.

Νέα επίθεση με στόχο το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη. Ομάδα περίπου 10 ατόμων, εξαπέλυσε επίθεση με βόμβα μολότοφ εναντίον αστυνομικών της υποδιεύθυνσης μέτρων τάξης που έχουν διατεθεί για την φύλαξη της οικίας. Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί μόνο υλικές ζημιές σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Οι νεαροί χάθηκαν στα Εξάρχεια και δεν έχουν γίνει προσαγωγές.

Πρόκειται για την 5η επίθεση με στόχο το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη.

29 Ιουλίου 2016

Ομάδα δεκαπέντε κουκουλοφόρων επιτέθηκαν στη διμοιρία που βρίσκεται μπροστά από την οικία του Αλέκου Φλαμπουράρη. Οι κουκουλοφόροι, πλησίασαν σε δύο ομάδες, η μία από την οδό Χρυσολορά και η άλλη από την Πουλχερίας και αφού πέταξαν 4 μολότοφ στη διμοιρία, εξαφανίστηκαν προς την περιοχή των Εξαρχείων.

5 Ιουνίου 2016

Περίπου 40 άτομα επιτέθηκαν στην οικία του υπουργού Επικρατείας - Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

30 Ιανουαρίου 2016

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια, στην οδό Βουλγαροκτόνου 74. Οι κουκουλοφόροι εκτόξευσαν περί τις 15 βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες δύο ΙΧ τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι.

21 Νοεμβρίου 2015

Τρομοκρατική χαρακτηρίζει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του, στα Εξάρχεια και καταγγέλλει ότι είναι αποτέλεσμα της επίθεσης που ξεκίνησαν σε βάρος του η διαπλοκή σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους. Άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο του σπιτιού ένα πλαστικό μπιτόνι βενζίνης, με προσανάμματα τζακιού, μέσα σε μια νάιλον σακούλα και έβαλαν φωτιά. Απο τις φλόγες προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές στην ξύλινη πόρτα, ενώ μαύρισε απο τους καπνούς ένα μπαλκόνι.


Πηγή: thetoc.gr