Του ζήτησε να σβήσει το τσιγάρο και την ξυλοκόπησε μπροστά στο παιδί της (vid)

Gazzetta team
Του ζήτησε να σβήσει το τσιγάρο και την ξυλοκόπησε μπροστά στο παιδί της (vid)
Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Κίνα και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Κίνα το βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας, το οποίο δείχνει έναν άγνωστο άνδρα σε ανελκυστήρα να επιτίθεται με απίστευτη αγριότητα σε μια μητέρα μπροστά στο παιδί της, επειδή του ζήτησε να σβήσει το τσιγάρο του.

Το εξοργιστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Λανγκφάνγκ και, όπως έχει γίνει γνωστό, οι αρχές αναζητούν τον άνανδρο «πρωταγωνιστή» του προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, την ώρα που ο άνδρας πάει να μπει στον ανελκυστήρα καπνίζοντας, η γυναίκα του ζητάει να σβήσει το τσιγάρο επειδή στον περιορισμένο χώρο βρίσκεται και η μικρή κορούλα της. Ξαφνικά, και χωρίς καμία προειδοποίηση, εκείνος της ορμάει και αρχίζει να την γρονθοκοπά στο κεφάλι και το πρόσωπο. Μάλιστα, ο ασυνείδητος άνδρας σταματάει την επίθεση μόνο για μια στιγμή, προκειμένου να πατήσει το κουμπί για τον όροφο που θέλει, και κατόπιν συνεχίζει να χτυπά την άτυχη γυναίκα μπροστά στο έντρομο παιδί της!

Η γυναίκα επιχείρησε να αμυνθεί και έτρεξε μάλιστα πίσω από τον δράστη όταν εκείνος τράπηκε σε φυγή, ωστόσο δεν κατάφερε να τον προλάβει. Το βίντεο πάντως από την κάμερα ασφαλείας αναμένεται να βοηθήσει τις αρχές στον γρήγορο εντοπισμό του.

Πηγή: protothema.gr