Στην Ηλεία πνίγηκε προσφυγόπουλο 18 μηνών σε γεμάτη πισίνα από τα νερά της βροχής

Gazzetta team
Στην Ηλεία πνίγηκε προσφυγόπουλο 18 μηνών σε γεμάτη πισίνα από τα νερά της βροχής
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άτυχο παιδάκι βρέθηκε νεκρό μέσα στην πισινούλα του κέντρου, η οποία ήταν μισογεμάτη από νερό της βροχής.

Μόλις 18 μηνών ήταν το αγοράκι που βρέθηκε νεκρό μέσα στην πισίνα του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων, η οποία ήταν μισογεμάτη από νερό της βροχής.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το προσφυγόπουλο έχασε τη ζωή του την ώρα του παιχνιδιού. Νωρίτερα, οι πληροφορίες από διάφορα τοπικά μέσα έκαναν λόγο για πνιγμό μεγαλύτερου παιδιού.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα. Το παιδάκι έπαιζε στο χώρο και έπεσε μέσα στην πισίνα που είχε γεμίσει με τα νερά της βροχής. Το βρήκαν νεκρό οι γονείς του.

Οι εθελοντές που βρίσκονται στο Κέντρο εκείνη την ώρα προσπάθησαν να το επαναφέρουν στη ζωή με μαλάξεις, αλλά όλα είχαν τελειώσει.

Τις επόμενες στιγμές που ενημερώθηκε η Αστυνομία επικράτησε ένταση με τους Σύριους να αρνούνται να παραδώσουν το παιδί για να μεταφερθεί σε κοντινό Κέντρο Υγείας. Τελικά με παρέμβαση των εθελοντών εισήλθε το ασθενοφόρο που παρέλαβε το παιδάκι και το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Πηγή: protothema.gr