Ξεκινούν στο Λονδίνο μαθήματα μαγειρικής με κύριο συστατικό το... σπέρμα!

Gazzetta team
Ξεκινούν στο Λονδίνο μαθήματα μαγειρικής με κύριο συστατικό το... σπέρμα!
Αυτή είναι μια είδηση ​​που σίγουρα θα μας κάνει να… αναγουλιάσουμε.

Ένας σεφ σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα μάθημα μαγειρικής όπου το μυστικό συστατικό είναι το… σπέρμα!

Ο σεφ, που θα πραγματοποιήσει αυτά τα μαθήματα στο Λονδίνο, έχει σκοπό να διδάξει στους μαθητές του πώς να χρησιμοποιήσουν το σπέρμα ως συστατικό σε ένα γεύμα τριών πιάτων και πως θα το συνδιάσουνε μάλιστα μαζί με τα απαραίτητα ποτά!

Όσοι παρακολουθούν την τάξη θα κληθούν να φέρουν το δικό τους «δείγμα» από τι σπίτι μαζί με τα υπόλοιπα απαραίτητα υλικά που θα τους ζητηθούν για να φτιάξουν τα απαιτούμενα πιάτα!

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται αυτό, δεν είναι η πρώτη φορά που το σπέρμα και το φαγητό συνδιάζονται.

Ένα βιβλίο που ονομάζεται Natural Harvest από τον μάγειρα Paul Phoenhauer, έχει μια σειρά από συνταγές για μαγείρεμα με το σπέρμα ως κύριο συστατικό και μάλιστα το εν λόγω βιβλίο έχει τέσσερα αστέρια στην βαθμολογία του στο Amazon.

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει το PR της της εκδήλωσης, δήλωσε στον Independent:

«Αν και τρομάζω αναμφίβολα με την ιδέα και μου φαίνεται περίεργη. σκεφτείτε όμως ότι οι άνθρωποι καταναλώνουν τακτικά αυγά, που ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα!».

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν να μαγειρεύουν με σπέρμα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και εάν υπάρχουν περισσότερες από 30, τότε τα μαθήματα θα ξεκινήσουν.

Ο δημοσιογράφος του Independent πάντως έχει αμφιβολίες για όλο, λέγοντας «δεν είναι σαφές ότι αυτό το πράγμα ισχύει ή είναι ακόμα ένα διαφημιστικό κόλπο».

Θα μάθουμε σύντομα….