Η ΝΔ επιμένει ότι ο Τσίπρας δεν έχει κανένα μα κανένα σχέδιο

Gazzetta team
Η ΝΔ επιμένει ότι ο Τσίπρας δεν έχει κανένα μα κανένα σχέδιο
ΝΔ: O κ. Τσίπρας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν διαθέτει κανένα σχέδιο.

«Ο κ. Τσίπρας αμετανόητος απέδειξε άλλη μια φορά ότι δεν διαθέτει κανένα σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση. Εμφανίστηκε απόμακρος από τα τεράστια προβλήματα της κοινωνίας από την υπερφορολόγηση και την ανικανότητα της κυβέρνησής του, που χειροτερεύει τη ζωή των πολιτών» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ με αφορμή την ομιλία του κ. Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τη ΝΔ το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι η διατήρησή του στην εξουσία και ο έλεγχος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης μέσα από τον αντισυνταγματικό “νόμο Παππά” και τον ακυρωμένο διαγωνισμό που έκανε.

«Συκοφαντίες, ψέματα, καθεστωτισμός και εμμονή στη στήριξη του υπουργού - καναλάρχη. Η απολογία του δεν πείθει κανέναν», τονίζει η ΝΔ επαναφέροντας και το ερώτημά της για την παρουσία του κ. Αρτεμίου στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Ας σταματήσει επιτέλους τις πραξικοπηματικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και ας εξηγήσει στους απογοητευμένους πολίτες που εξαπάτησε, τι σχέση έχει με τους ανθρώπους των Panama Papers που μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου.

Ποια τεχνογνωσία κομίζει ο δικηγόρος κ. Αρτεμίου - ειδικευμένος στις offshore - στους κ. Τσίπρα και Παππά, κατά τις επισκέψεις του στο Μέγαρο Μαξίμου, και για ποιο λόγο;» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Πηγή: topontiki.gr