Λίνεκερ: «Άκαρδη και ρατσιστική η μεταχείριση των προσφύγων»

Gazzetta team
Λίνεκερ: «Άκαρδη και ρατσιστική η μεταχείριση των προσφύγων»
Ο Γκάρι Λίνεκερ εξακολουθεί να υπερασπίζεται τις απόψεις του υπέρ των μεταναστών, αλλά η Sun του δείχνει κόκκινη κάρτα...

Ο διάσημος Αγγλος, ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του BBC, σχολιάζοντας τους αγώνες του Champions League, διατήρησε την αίσθηση του χιούμορ, την Παρασκευή, όταν η Sun ζήτησε την απόλυσή του, εξαιτίας «των «ψεμάτων που λέει σχετικά με τις κινήσεις της Κυβέρνησης για τα παιδιά των προσφύγων από το Καλέ».

Ο Λίνεκερ, προκάλεσε συζητήσεις στην αγγλική κοινωνία με ανάρτηση στο Twitter υπέρ των προσφύγων, γράφοντας: «Φανταστείτε μόνο για μία στιγμή, ότι είστε ένας από τους πρόσφυγες που χρειάστηκε να φύγετε από το σπίτι σας». Η ανταπόκριση μεγάλη, τέτοια που τον ανάγκασε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν θετικά με τα μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Η μεταχείριση ορισμένων από αυτούς τους νεαρούς πρόσφυγες είναι φριχτά ρατσιστική και εντελώς άκαρδη. Τι συμβαίνει στη χώρα μας" αναρωτήθηκε ο Λίνεκερ. Να σημειωθεί ότι ο 55χρονος παρουσιαστής, αμέσως μετά το δημοψήφισμα και το Brexit είχε δηλώσει: « Αισθάνομαι ντροπή για την γενιά μου. Εχουμε απογοητεύσει τα παιδιά μας και τα παιδιά τους».


Πηγή: topontiki.gr