Κλειστό το κέντρο για τον «30ο Γύρο της Αθήνας»

Gazzetta team
Κλειστό το κέντρο για τον «30ο Γύρο της Αθήνας»
Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο κέντρο, από τις 6:00 έως τις 12:00, προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου «30ος Γύρος Αθήνας».

Πού θα εφαρμοστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Σταδίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Πλ. Συντάγματος.
Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Πλ. Καραισκάκη (Δισκοβόλος).
Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Βασ. Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Ρηγίλλης, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Πειραιώς:
-Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χαμοστέρνας και Π. Ράλλη και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.
-Στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της Πλ. Ομονοίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Π. Ράλλη και της Ιεράς Οδού και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.
Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της Πλ. Ομονοίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Λ. Συγγρού:
-Στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αμαλίας και της οδού Φραντζή και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καλλιρρόης και Φραντζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
-Στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φραντζή και του ανισόπεδου κόμβου εξόδου προς οδό Πειραιώς, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά - Γλυφάδα.
Κλάδος σύνδεσης (Λ. Σύγγρού - Καλλιρρόης), στο τμήμα του μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου της Λ.Συγγρού έξοδο προς την οδό Πειραιώς και της οδού Καλλιρρόης.
Λαγουμιτζή, στο τμήμα της μεταξύ της εξόδου «προς Πειραιά -Γλυφάδα» και της γέφυρας Κουκακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πειραιώς.
Καλλιρρόης, στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας Κουκακίου και της γέφυρας οδού Θεσ/νίκης, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πειραιώς.
Χαμοστέρνας, στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας οδού Θεσ/νίκης και της οδού Πειραιώς, ρεύμα κυκλοφορίας κυκλοφορίας προς την οδό Πειραιώς και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Λ. Βασ. Σοφίας
-Στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Αμαλίας και Βασ. Κων/νου (ΧΙΛΤΟΝ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο
-Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Αλεξάνδρου (ΧΙΛΤΟΝ) και Ξενίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
-Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Βασ. Αλεξάνδρου (ΧΙΛΤΟΝ), ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κων/νου, και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ Λ. Βασ. Όλγας και τη Λ. Βουλιαγμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βουλιαγμένης , και τις καθέτους αυτής.
Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Βασ. Αλεξάνδρου και Λ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Αρδηττού, και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Παράλληλα, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:

Λ. Συγγρού και Βούρβαχη.
Λ. Συγγρού και Πετμεζά.
Χαμοστέρνας και Κοίλης.
Πειραιώς και Π. Ράλλη.
Πειραιώς και Περσεφόνης.
Πειραιώς και Κολοκυνθούς.
Πειραιώς και Κολωνού.
Σταδίου και Αμερικής.

Πηγή: newsbeast.gr