Ανακαλύπτοντας τον απίστευτο κόσμο ενός αυτιστικού παιδιού (pics)

Gazzetta team
Ανακαλύπτοντας τον απίστευτο κόσμο ενός αυτιστικού παιδιού (pics)
Ο Thimothy Archibald είναι ένας φωτογράφος, το project του οποίου είναι τουλάχιστον συγκινητικό. Αποφάσισε να απαθανατίσει την καθημερινότητα του αυτιστικού γιου του

Ο Thimothy Archibald είναι ένας φωτογράφος, το project του οποίου είναι τουλάχιστον συγκινητικό. Έχοντας βιώσει τον αυτισμό στο οικογενειακό του περιβάλλον, αποφάσισε να απαθανατίσει την καθημερινότητα του αυτιστικού γιου του. Με το φακό του άρχισε να ακολουθεί τις μοναδικές συνήθειες του Elijah, με σκοπό να καταλάβει κάπως καλύτερα την ιδιαιτερότητα του παιδιού του.

Στην αρχή, το έργο του ήταν ένα απλό ρεπορτάζ, ωστόσο αργότερα μετατράπηκε σε μια εξαιρετική και καθόλου συνηθισμένη σχέση μεταξύ πατέρα και γιου. Ο φωτογράφος μέσα από τη δουλειά του, αφήνει τους θεατές των λήψεών του να ανακαλύψουν τον απίστευτο εσωτερικό κόσμο του Elijah. Ο Archibald μάλιστα δήλωσε:

«Ποτέ δεν θέλησα να σκεφτεί ο Elijah ότι είναι φυσιολογικός. Ήθελα να γνωρίζει την ιδιαιτερότητά του και να την αντιλαμβάνεται ως μοναδική». Η ιδιαίτερη φωτογραφική σειρά δημοσιεύθηκε σε ένα βιβλίο με τίτλο «Echolilia», με σκοπό την αφύπνιση του κόσμου σχετικά με τον αυτισμό.



Πηγή: thetoc.gr