Πανεπιστήμιο είπε σε φοιτητές να τραβάνε video την ώρα του σεξ!

Gazzetta team
Πανεπιστήμιο είπε σε φοιτητές να τραβάνε video την ώρα του σεξ!
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", τρία ζευγάρια, ηλικίας 18 με 25 ετών, καλούνται να βιντεοσκοπήσουν μια σεξουαλική πράξη σε «φυσικό περιβάλλον», συμπεριλαμβανομένου ενός φοιτητικού δωματίου κι ενός αυτοκινήτου

Κι όμως! Πανεπιστήμιο της Βρετανίας ζητά από τους φοιτητές του να μαγνητοσκοπήσουν τον εαυτό τους την ώρα που κάνουν σεξ προκειμένου να προωθήσουν τη χρήση προφυλακτικού στους νέους.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα "Telegraph", η κίνηση αυτή , αν και γίνεται για καλό σκοπό, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Η Μάργκαρετ Μορισέλ, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, δήλωσε πως οι φοιτητές που θα εμφανιστούν στα ροζ βίντεο, κινδυνεύουν να υπονομεύσουν την καριέρα τους.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", τρία ζευγάρια, ηλικίας 18 με 25 ετών, καλούνται να βιντεοσκοπήσουν μια σεξουαλική πράξη σε «φυσικό περιβάλλον», συμπεριλαμβανομένου ενός φοιτητικού δωματίου κι ενός αυτοκινήτου. Οι τολμηροί νέοι και νέες θα λάβουν το ποσό των 400 λιρών για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του Πανεπιστήμιου.

Οι εμπνευστές του προγράμματος επισημαίνουν πως θέλουν να περάσουν το μήνυμα πως η χρήση του προφυλακτικού δεν σκοτώνει τη διάθεση. Ουσιαστικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σκοπός του πανεπιστημίου είναι να ενθαρρύνει τους νέους ηλικίας 18-24 να χρησιμοποιούν προφυλακτικό σε κάθε ερωτική πράξη. Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο σε ηλικίες μόνο άνω των 18 ετών.

Η επικεφαλής του προγράμματος ανέφερε ότι, τα βίντεο στοχεύουν στο να δείξουν στους ανθρώπους ότι, σε αντίθεση με ότι μπορεί να φαντάζεται κανείς, το σεξ παραμένει διασκεδαστικό και απολαυστικό ακόμη και όταν βάζει κανείς προφυλακτικό. Παράλληλα με το βίντεο των ζευγαριών που θα κάνει σεξ θα προβάλλονται κι άλλα αποσπάσματα από ανθρώπους που θα μιλούν για τα προφυλακτικά και για το γεγονός ότι, πολλές φορές, όχι απλά δε μειώνει αλλά αυξάνει την ευχαρίστηση. Το γύρισμα θα διαρκέσει περίπου τρεις ώρες.

Το πρόγραμμα του βρετανικού πανεπιστημίου έχει στόχο να παροτρύνει τους νέους να χρησιμοποιούν προφυλακτικά, όπως υποστηρίζει η Σουζάν Νομπλ, εκπρόσωπος της καμπάνιας.

Πηγή: protothema.gr