Δασκάλα κατηγορείται για 200 σεξουαλικές επαφές με μαθητές!

Gazzetta team
Δασκάλα κατηγορείται για 200 σεξουαλικές επαφές με μαθητές!
Διατηρούσε αρχείο με γυμνές φωτογραφίες και στιγμιότυπα - Το ένα από τα θύματα ήταν κορίτσι.

adyatd2Μια 33χρονη δασκάλα με το όνομα Randi Lynn Zurenko από τις ΗΠΑ συνελήφθη και έχει απομακρυνθεί από το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο εργαζόταν κατηγορούμενη για σεξουαλικές σχέσεις και παρενοχλήσεις στους μαθητές της.

Οι μαθητές έχουν ονομαστεί «Θύμα 1» και «Θύμα 2» ενώ δεν είναι γνωστές οι ηλικίες τους ή αν εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Ένα από τα θύματα σύμφωνα με την Daily Mail είναι κορίτσι ενώ το άλλο δεν έχει γίνει γνωστό.

Η Zurenko θεωρείται ότι ξεκίνησε μια σχέση τον Ιανουάριο του 2013 με το ένα παιδί (το κορίτσι) το οποίο αποφοίτησε φέτος. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα περιέρχονταν σε ερωτικές περιπτύξεις σε ένα πάρκο της περιοχής που ζούσαν. Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση με το άλλο παιδί η οποία συνεχίστηκε μέχρι πολύ πρόσφατα.

adyatd3

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλαπλές σεξουαλικές επαφές ενώ η δασκάλα διατηρούσε αρχείο με γυμνές φωτογραφίες και στιγμιότυπα. Η ίδια μάλιστα έστελνε το φωτογραφικό υλικό στους μαθητές ενώ έκλεινε ραντεβού και σε άλλες γειτονικές πόλεις. Χρησιμοποιούσε το σπίτι της, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και διάφορα πάρκα.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι εντόπισε πολλές γυμνές φωτογραφίες της μαθήτριας αλλά και του άλλου παιδιού στο κινητό τηλέφωνο της 33χρονης. Επιπλέον η ίδια παραδέχθηκε ότι έδινε αλκοόλ στα παιδιά και προχωρούσε στις ασελγείς πράξεις.

Η δασκάλα βαρύνεται τώρα με 153 κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, 13 για σεξουαλική επίθεση, 33 κατηγορίες για παράνομη επαφή με ανήλικους, 20 για την αποστολή άσεμνου υλικού σε παιδί και άλλες...


Πηγή: newsbeast.gr