Βρήκαν ένα τόνο χασίς σε αποθήκη!

Gazzetta team
Βρήκαν ένα τόνο χασίς σε αποθήκη!
«Λαβράκι» κατάφεραν να βγάλουν τα «λαγωνικά» της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, αφού έπειτα από πολυήμερη, επίμονη έρευνα κατάφεραν να εντοπίσουν αποθήκη με ένα τόνο χασίς στις Αφίδνες και να συλλάβουν τον «εγκέφαλο» και άλλα πέντε μέλη του κυκλώματος.

Εδώ και ημέρες στα αστυνομικά γραφεία υπήρχε η πληροφορία για μια ύποπτη νταλίκα που πραγματοποιούσε τακτικά δρομολόγια από τα ελληνοαλβανικά σύνορα προς την Αθήνα και από εδώ σε διάφορες χώρες της Δυτικής και Βόρειας Ευρώπης.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν θέσει το βαρύ όχημα σε διακριτική παρακολούθηση, αφού υπήρχε η πληροφορία ότι εμπλέκεται σε διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και ανήκε στο «στόλο» διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών.

Στην Αττική, η νταλίκα κατέληγε σε μια απομακρυσμένη αποθήκη στις Αφίδνες, όπου και παρέδιδε το «εμπόρευμα» μακρυά από αδιάκριτα βλέμματα.

Από εκεί έφευγε και για τα δρομολόγια προς άλλες ευρωπαΪκές χώρες, πάντοτε γεμάτη...

Το πρωί της Πέμπτης οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, έκαναν έφοδο στην αποθήκη, αλλά σίγουρα δεν περίμεναν τον «θησαυρό» που κρυβόταν εκεί.

Οι έμποροι ναρκωτικών είχαν αποθηκευμένο περισσότερο από ένα τόνο χασίς, χύμα αλλά και σε συσκευασίες έτοιμο προς μεταφορά.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας που έχει κατασχεθεί ποτέ, στην Ελλάδα.

Προς το παρόν έχουν συλληφθεί έξι άτομα, ένας Έλληνας και πέντε ομογενείς από τη Βόρεια Ήπειρο, με τον Έλληνα να θεωρείται και ο «εγκέφαλος» της σπείρας, που απ΄ ότι φαίνεται εισήγαγε το χασίς και συνέχεια το διακινούσε σε μικρότερες ποσότητες στην εγχώρια και διεθνή αγορά .

Έως και αργά το βράδυ της Πέμπτης οι αστυνομικοί συνέχιζαν την καταγραφή της ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκε στην αποθήκη, ενώ συνεχίζονταν οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων πιθανών εμπλεκόμενων με το συγκεκριμένο κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.

Πηγή: topontiki.gr