Αν είσαι πολύ πλούσιος και διάσημος, σε αυτό το μέρος πας διακοπές (pics)

Gazzetta team
Αν είσαι πολύ πλούσιος και διάσημος, σε αυτό το μέρος πας διακοπές (pics)
Εκεί μπορείτε να δείτε πανοραμικά την ανατολή και την δύση του ηλίου. Στο ανατολικότερο σημείο της ηπείρου ένα resort που λατρεύουν οι σταρ του Χόλιγουντ.

Είναι το ανατολικότερο σημείο της ηπείρου... Είναι μια από τις πιο δημοφιλής παραθαλάσιες πόλεις στην Αυστραλία. Ο λόγος για την Μπάιρον Μπέι, η μικρή αυστραλιανή πόλη - θέρετρο στη Νέα Νότια Ουαλία που για πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως ένας επίγειος παράδεισος. Εκεί μπορείτε να δείτε πανοραμικά την ανατολή και την δύση του ηλίου, αρκεί να μην τεμπελιάσετε και να σηκωθείτε νωρίς. Αυτή η θυσία σας θα ανταμοιφθεί καθ' ότι δίπλα στο ακρωτήριο στα τέλη του καλοκαιριού και αρχές του φθινοπώρου, μπορείτε να θαυμάσετε τα παιχνίδια που παίζουν οι φάλαινες και τα δελφίνια μεταξύ τους.

Εκεί, σ' αυτόν τον επίγειο παράδεισο βρίσκεται ένα από τα πιο πολυτελή θέρετρα του πλανήτη, το The Byron at Byron που,. σύμφωνα με την Daily Mail, είναι ο αγαπημένος τόπος χαλάρωσης και διακοπών διασημοτήτων όπως ο Σαμ Σμιθ, ο Ορλάντο Μπλουμ και άλλοι.

«Τοποθετημένο» μέσα στην καρδιά ενός υπέροχου δάσους το The Byron at Byron προσφέρει απίστευτες ανέσεις κι ένα εξωτικό περιβάλλον απόλυτης χαλάρωσης. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Μail είναι ενδεικτικές:

Πηγή: thetoc.gr