O Πολάκης θεωρεί ότι αντί στο ΕΚΑΒ να απεργούν, πρέπει να λένε... ευλόγησον (vid)

Gazzetta team
O Πολάκης θεωρεί ότι αντί στο ΕΚΑΒ να απεργούν, πρέπει να λένε... ευλόγησον (vid)
Με αφορμή τις σημερινές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο Σύνταγμα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μιλώντας στη Βουλή πως «με τη δεύτερη τροπολογία προικοδοτούμε το ΕΚΑΒ με ένα ποσό κάθε χρόνο μέσα από τον ΕΟΠΠΥ, μιας και υπάρχουν απλήρωτες διακομιδές από το 1980 και βγαίνουν και μας κουνούν το δάχτυλο.

Είναι να τρελαίνεσαι. Δίνουμε κάθε χρόνο 12 εκατ. ευρώ για το ΕΚΑΒ. Πρακτικά του δίνουμε 50% παραπάνω του προϋπολογισμού του που είχε μέχρι τώρα. Και βγαίνουν και μιλάνε, αντί να πουν ευλόγησον;».

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε στη συνέχεια ότι «υπήρξε μια κατηγορία ότι εμείς πάμε για ιδιωτικοποίηση των διακομιδών. Ο αντιπολιτευτικός οίστρος τυφλώνει και όταν τυφλώνεσαι κουτουλάς στον τοίχο. Η διάταξη η οποία αναφέρουν ψηφίστηκε το 1999 και εμείς δεν την αφαιρούμε για να προλάβουμε μια έκτατη κατάσταση».

Αναφερόμενος στο σωματείο του ΕΚΑΒ υπογράμμισε ότι «τώρα ανακάλυψαν οι αντάρτες του ΕΚΑΒ αυτή τη διάταξη; Η σημερινή κινητοποίηση ήταν ένα σόου για την δικαιολόγηση της ύπαρξης κάποιων προσώπων».

Πηγή: topontiki.gr