11χρονος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον διαρρήκτη του σπιτιού του (vid)

Gazzetta team
11χρονος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον διαρρήκτη του σπιτιού του (vid)
Τη στιγμή που ένας 11χρονος έρχεται αντιμέτωπος με έναν διαρρήκτη, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του.

Ο νεαρός μαθητής από το Νιου Τζέρσεϊ, επέστρεψε τη Δευτέρα από το σχολείο στο σπίτι του, κατά τις τρεις το μεσημέρι, όπως κάνει κάθε μέρα. Στο βίντεο τον βλέπουμε να μπαίνει μέσα και μετά από λίγο να φεύγει τρέχοντας, αφού είδε έναν άγνωστο άνδρα να κρύβεται μέσα σε μία ντουλάπα.

Το αγόρι το οποίο είναι στην έκτη τάξη, μίλησε για αυτήν την εμπειρά δίνοντας συνέντευξη στο NBC: «Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά και δεν ήξερα τι να κάνω, εκτός από το να τρέξω μακριά. Ο τρόπος που με κοίταξε και ο τρόπος που είχε κρυφτεί, με τρόμαξε».

Σύμφωνα με το βίντεο, στο οποίο φαίνεται και η ώρα, ο διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι μόλις δύο λεπτά πριν φτάσει ο Allan. Καθώς ο 11χρονος τρέχει να βγει έξω από το σπίτι, από τη μπροστινή πόρτα, ο άνδρας φαίνεται να βγαίνει χαλαρά από το σημείο που είχε κρυφτεί και να κινείται προς την πίσω πόρτα, απ’ όπου θεωρείται ότι μπήκε και αρχικά μέσα στο σπίτι..

Τον 11χρονο βρήκε να τρέχει μια γειτόνισσα η οποία κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και φώναξε την αστυνομία. Όταν έφτασε ο διαρρήκτης είχε εξαφανιστεί, οπότε και ξεκίνησε η αναζήτηση αμέσως. Τελικά ο 23χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.



Πηγή: enikos.gr