Η πορνοστάρ Tasha Reign παλεύει να κρατήσει το πορνό όπως ήταν (pics)

Gazzetta team
Η πορνοστάρ Tasha Reign παλεύει να κρατήσει το πορνό όπως ήταν (pics)
Το νέο μέτρο που θα ψηφιστεί στην Καλιφόρνια τον Νοέμβριο θα υποχρεώνει τους ηθοποιούς ερωτικών ταινιών να χρησιμοποιούν προφυλακτικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ενημερωτική καμπάνια κατά του νέου μέτρου που θα υποχρεώνει τους ηθοποιούς ερωτικών ταινιών να χρησιμοποιούν προφυλακτικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έχει ξεκινήσει η 27χρονη πορνοστάρ Tasha Reign η οποία υποστηρίζει πως το νέο αυτό μέτρο αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της καλλιτεχνικής ελευθερίας και του ίδιου του Συντάγματος.

«Κάνω πράξεις που κυριολεκτικά δεν μπορούν να γίνουν με τη χρήση προφυλακτικού, είτε αυτό είναι πρωκτικό, είτε πρόκειται για διπλή διείσδυση, είτε πρόκειται για πολλαπλές», δηλώνει η 27χρονη.

«Δεν μπορώ καν να φανταστώ που θα κάνω μια σκηνή με ομαδικό σεξ έτσι» προσθέτει.



Όπως υποστηρίζει τα υλικοτεχνικά εμπόδια είναι ακόμα πολλά για να εφαρμοστεί το μέτρο όπως πώς θα εξασφαλιστεί ότι το ίδιο προφυλακτικό δεν θα βρεθεί μέσα σε περισσότερες από μία πρωταγωνίστριες; Πώς θα αλλάζουν προφυλακτικά οι ηθοποιοί κατά την διάρκεια των σκηνών και τι θα γίνεται όταν την ώρα ενός γυρίσματος ένα προφυλακτικά σπάσει;

«Το μεγαλύτερο ζήτημα για μένα είναι ότι ανοίγει το δρόμο περιορισμού διάθεσης του σώματός μου. Μισώ την ιδέα ότι κάποιος άνθρωπος πρόκειται να μου πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω» αναφέρει.

Ο Michael Weinstein, πρόεδρος του Ιδρύματος του AIDS Healthcare, είναι βασικός υποστηρικτής του μέτρου ωστόσο, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο πάνω στο θέμα, επισημαίνει ο Guardian.

Το νέο αυτό μέτρο θα τεθεί προς ψήφιση στην Καλιφόρνια τον ερχόμενο Νοέμβριο.