Ο Russell Crowe έπιασε από τον λαιμό την Azealia Banks σε πριβέ πάρτι

Gazzetta team
Ο Russell Crowe έπιασε από τον λαιμό την Azealia Banks σε πριβέ πάρτι
Άγριο επεισόδιο με Russell Crowe και Azealia Banks σε πριβέ πάρτι. Ο ηθοποιός έπιασε την τραγουδίστρια από το λαιμό και την πέταξε έξω.

H γνωστή για την εκρηκτική της συμπεριφορά και την αθυροστομία της Azealia Banks ισχυρίστηκε πως ο Ράσελ Κρόου της επιτέθηκε και την την έβρισε προτού την πετάξει έξω από ένα πριβέ πάρτι στη σουίτα του σε ξενοδοχείο του στο Μπέβερλι Χιλς. Σε ένα Facebook post το οποίο τελικά λίγο μετά διεγράφη, η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε πως ο ηθοποιός την αποκάλεσε "νέγρα" την έπιασε από το λαιμό και την πέταξε έξω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο παρέθετε δείπνο με λίγους καλεσμένους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η τραγουδίστρια δεν ήταν καλεσμένη, αλλά συνόδευε τον ράπερ RZA. Αν και η Banks φέρεται να εμφανίζει τον εαυτό της ως θύμα, μαρτυρίες άλλων καλεσμένων δίνουν μια διαφορετική εκδοχή.

Το ΤΜΖ μεταδίδει επίσης πως ο Ράσελ Κρόου πέταξε έξω την τραγουδίστρια, αλλά περιγράφει όσα προηγήθηκαν με αρκετά διαφορετικό τρόπο επικαλούμενο μαρτυρίες καλεσμένων στο τραπέζι. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται το κλειστό δείπνο είχε περίπου 10 καλεσμένους και η ένταση ξεκίνησε με το ύφος της τραγουδίστριας το οποίο ήταν ειρωνικό.

Η Banks χλεύασε τις μουσικές επιλογές που συνόδευαν το δείπνο και γελούσε διαρκώς. Κάποια στιγμή φέρεται να είπε: "Bαρετοί λευκοί άνθρωποι..." Μια γυναίκα από τους καλεσμένους του τραπεζιού φαίνεται πως τελικά αντέδρασε και εκνευρισμένος της είπε πως έπρεπε να κλείσει το στόμα της.
Η τραγουδίστρια δεν δέχτηκε την παρατήρηση και οργισμένη άρχισε να βρίζει τον Ράσελ Κρόου και την καλεσμένη που της είχε κάνει παρατήρηση. "Θα σας άρεσε να σπάσω το ποτήρι μου και με το γυαλί να κόψω τα λαρύγγια σας και να χυθεί παντού το αίμα σας;" είπε η τραγουδίστρια και συνέχιζε να βρίζει, Οι μάρτυρες αναφέρουν πως ο ηθοποιός την κοιτούσε και παρέμενε ψύχραιμος.

Ωστόσο η τραγουδίστρια άρπαξε το ποτήρι της και το κούνησε προς το μέρος τους και τότε ο Κρόου αντέδρασε, την άρπαξε και με τα δυο του χέρια και την έβγαλε έξω από το δωμάτιο. Στη συνέχεια κάλεσε την ασφάλεια του ξενοδοχείου και ζήτησε να την απομακρύνουν και να μην της επιτρέψουν να ξαναπλησιάσει. Τουλάχιστον τέσσερις από τους παρευρισκόμενους επιβεβαιώνουν την εκδοχή αυτή και κάνουν λόγο για εριστική συμπεριφορά από την τραγουδίστρια.

Και οι δύο σταρ έχουν δεχτεί αιτήματα από πολλά ξένα μίντια για να σχολιάσουν το περιστατικό, αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει επισήμως καμία αναφορά.

Η Banks έγραψε κάποια μηνύματα στα social media τα οποία αργότερα έσβησε. Σε ένα από αυτά αναφέρει πως μακάρι να υπήρχε κάποιος εκείνη τη στιγμή να τον δείρει. Σε νεότερο μήνυμά της αναφέρει επίσης πως σύντομα θα επανέλθει με αποδείξεις.

Πηγή: lifo.gr