14 ταινίες στις οποίες έγινε πραγματικό σεξ (pics)

Gazzetta team
14 ταινίες στις οποίες έγινε πραγματικό σεξ (pics)
Κουλτουριάρικες, «ψαγμένες» αλλά και καλτίλες με έμπνευση για... full penetration.

Τις περισσότερες φορές, το σεξ που βλέπεις στις ταινίες δεν συμβαίνει στη πραγματικότητα.

Αυτό που συμβαίνει είναι μια μάλλον αμήχανη στιγμή, ανάμεσα σε 2 ανθρώπους που δεν γνωρίζονται καθόλου και έχοντας δουλέψει πολλές ώρες μέσα σε ένα πλατό, είναι σε διάθεση «άντε να τελειώνουμε» (#diplis).

Υπάρχουν όμως κι εκείνες οι ταινίες που πίστεψαν στον ρεαλισμό, στον ακραίο ρεαλισμό του σεξ.

Επιλέξαμε τις 14 πιο δυνατές των τελευταίων 4 δεκαετιών:

«Caligula»(1979)

caligula

Tι γίνεται εδώ: Μια ρεαλιστικότατη απεικόνιση αυτού που λέμε «ρωμαϊκό όργιο», σε παραγωγή του ανθρώπου που έφερε το Penthouse στην pop κουλτούρα, του Bob Guccione. Με δική του επιθυμία, προστέθηκαν αληθινές σκηνές σκληρού πορνό κατά τη διάρκεια της ταινίας.

«Cruising»(1980)

cruising

Τι γίνεται εδώ: Ο Al Pacino είναι αστυνομικός, που για να διαλευκάνει υπόθεση δολοφονίας, συχνάζει σε μπαρ που γίνεται «ψωνιστήρι» και ο κινηματογραφικός φακός ενίοτε εντοπίζει «τυχαία» αληθινές σκηνές gay sex.

«The Idiots» (1998)

idiot

Tι γίνεται εδώ: Αγόρια και κορίτσια ξεχνούν τις αστικές τους ευγένειες και επιστρέφουν στη φύση, για να ζήσουν σαν «ηλίθιοι». Δηλαδή αμέτρητες σκηνές με γυμνούς πρωταγωνιστές, όργια και τουλάχιστον 1-2 αληθινές σκηνές σεξ.

«Romance» (1999)

romance

Tι γίνεται εδώ: Η Marie (Caroline Ducey) αναζητά σεξουαλική ευχαρίστηση μακριά από το αγόρι της, με κάθε τίμημα. Το «Romance» είναι μια από εκείνες τις ταινίες που άνοιξαν το δρόμο για τη πλήρη απενοχοποίηση των πορνογραφικών σκηνών στις arthouse ταινίες του γαλλικού κινηματογράφου.

«Pola X» (1999)

polax

Τι γίνεται εδώ: Συγγενείς (που στη πραγματικότητα είναι και εραστές) βρίσκονται ξανά μαζί μετά από καιρό. Μόνο που στις ερωτικές σκηνές, βλέπεις ελάχιστα τους πρωταγωνιστές Guillaume Depardieu και Yekaterina Golubeva και περισσότερο τους body-doubles τους.

«Baise-moi» (2000)

baise

Tι γίνεται εδώ: Έχει μεταφραστεί ως «Kiss Me, Fuck Me and Rape Me» αυτό το θρίλερ σεξουαλικού βιασμού και εκδίκησης και αυτό που φέρνει ως αποτέλεσμα, σίγουρα δικαιώνει τον τίτλο του.

«Intimacy» (2001)

intimact

Tι γίνεται εδώ: Οι Jay (Mark Rylance) και Claire (Kerry Fox) είναι δυο άγνωστοι, που συναντιούνται τακτικά, μόνο για να κάνουν δυνατό – και πέρα για πέρα αληθινό- σεξ. Και μετά, ξαναγίνονται άγνωστοι.

«The Brown Bunny» (2003)

brownbunny

Τι γίνεται εδώ: Εκείνη (Chloe Sevigny) πέφτει στα γόνατα για να κάνει μια «πράξη αγάπης» (έλα που δε καταλαβαίνεις!) στον αγαπημένο της. Όχι, δεν ήταν fake. Συνέβη. Μετά από αυτήν μάλλον η Chloe δεχόταν τέτοιες ανήθικες προτάσεις.

«9 Songs» (2004)

9songss

Tι γίνεται εδώ :Ο Michael Winterbottom μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα των Kieran O’Brien και Margo Stilley και κινηματογραφεί τους (ακραίους) σεξουαλικούς πειραματισμούς τους, με διαλείμματα για live αποσπάσματα από Dandy Warhols, Black Rebel Motorcycle Club, Franz Ferdinand.

«8 Mile 2» (2005)

8mm

Tι γίνεται εδώ: Ο βουλευτής David Huxley (Johnathon Schaech) σκαρώνει τρίο με τη γυναίκα του και μια Ουγγαρέζα πόρνη (βλ. photo), ενώ ένας ματάκιας/παρανοϊκός εκβιαστής φιλμάρει κάθε δευτερόλεπτο από τα δρώμενα. Και νόμιζες πως ήταν sequel του «8 Mile»;

«Shortbus» (2006)

shortbus

Τι γίνεται: Ζευγάρια της Νέας Υόρκης, gay, straight, bi, πειραματίζονται με το sex, στη πιο γλυκιά, αστεία, δραματική ταινία οργίων που έχεις δει ποτέ.

«Anticrist» (2009)

couple

Τι γίνεται εδώ: Ζευγάρι (Willem Dafoe – Charlotte Gainsbourg, αλλά στην πραγματικότητα οι body double τους στα κοντινά ξέρεις-πού) κάνει σεξ στο μπάνιο, ενώ ο γιος τους πέφτει από το παράθυρο και σκοτώνεται. Περιέχει επίσης την πιο εφιαλτική anti-climax σκηνή στην ιστορία του κινηματογράφου, με πρωταγωνιστή ένα πέος. Χρρρρρρατς!

«Νymphomaniac» (2013)

nymph

Τι γίνεται εδώ: Πόσο Lars Von Trier μπορείς να αντέξεις; Κι εδώ το σεξ υπάρχει σε αφθονία, με τις πιο ρεαλιστικές σκηνές να πραγματοποιούνται με την ευγενική συνεισφορά γεννητικών οργάνων από κομπάρσους και όλα να δένουν μαγικά, μέσα από ένα αρκετά «νυμφομανιακό» μοντάζ.

«Love» (2015)

love

Τι γίνεται εδώ: Μια ειλικρινέστατη σεξουαλική ραψωδία ενός ζευγαριού δια χειρός Gaspar Noé, δοσμένη μέσα από 3D εικόνες.

Πηγή: Rise.gr