Γεννηματά: Υπήρχε σχέδιο της κυβέρνησης για τη δραχμή

Gazzetta team
Γεννηματά: Υπήρχε σχέδιο της κυβέρνησης για τη δραχμή
«Δεν ήταν μόνο στο μυαλό του Βαρουφάκη» επισήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Χρέος: «Οι ψευτοπαλληκαρισμοί του κ. Τσίπρα και της Κυβέρνησης του, έχουν κοστίσει, στην Ελλάδα και στους Έλληνες ακριβά»

«Οι αλήθειες έρχονται από το εξωτερικό , μετά από όσα αποκάλυψε ο Πούτιν στον Ολάντ για το τύπωμα δραχμών που του ζήτησε ο κ.Τσίπρας , είναι φανερό ότι υπήρχε σχέδιο της Κυβέρνησης για τη Δραχμή που δεν ήταν μόνο στο μυαλό του Βαρουφάκη» επισήμανε από τη Χίο όπου περιοδεύει η Φώφη Γεννηματά.

«Οι ενδείξεις ότι σχεδίαζαν οργανωμένα την επιστροφή στη δραχμή τώρα γίνονται αποδείξεις και η άτακτη υποχώρηση έγινε εν τέλει με Υπερατλαντική υπόδειξη. Οι δήθεν αριστεροί υπάκουσαν στον κ. Κλίντον» προσέθεσε.

Χρέος: Οι ψευτοπαλληκαρισμοί του κ.Τσίπρα και της Κυβέρνησης του, έχουν κοστίσει, στην Ελλάδα και στους Έλληνες ακριβά

«Η κυβέρνηση πέταξε στα σκουπίδια την απόφαση του 2012 για αναδιάρθρωση και μαζί και την επιστροφή των κερδών από τα Ελληνικά ομόλογα, ύψους 6 δις και χάρισε 6 δις στους Ευρωπαίους Τραπεζίτες» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι ζήτημα ηθικής τάξης να διεκδικήσουμε αυτά τα χρήματα και θα το κάνουμε. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βγάζει κέρδος από τις θυσίες του Ελληνικού λαού» συνέχισε.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει το μέλλον με το μέρος της

«Ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης» ανέφερε και επιτέθηκε στα στελέχη που γύρισαν την πλάτη στο Κίνημα: «Από εδώ και πέρα η παράταξη θα πάρει τη θέση που της αξίζει. Αφήσαμε πίσω μας , κάναμε στην άκρη τους δειλούς και τους καιροσκόπους που αναζητούν διαρκώς νέο πολιτικό στασίδι στην εκάστοτε εξουσία. Τους αριβίστες και τους καριερίστες τους χαρίζουμε.
Αυτοί δεν είναι θύματα, είναι θύτες, μέρος αυτής της μεγάλης πολιτικής απάτης που έπαιξε με τις ελπίδες και τον πόνο των απλών ανθρώπων. Σε αυτούς απευθυνόμαστε και τους καλούμε να προχωρήσουμε με τόλμη μπροστά».

Πηγή: protothema.gr