Νέα καταγγελία «καίει» τον Τραμπ: «Με άγγιξε μέσα από το εσώρουχο»!

Gazzetta team
Νέα καταγγελία «καίει» τον Τραμπ: «Με άγγιξε μέσα από το εσώρουχο»!
Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ντόναλντ Τραμπ, είναι αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης σήμερα, καθώς η εφημερίδα "Washington Post" δημοσίευσε μία συνέντευξη με μια γυναίκα, η οποία υποστήριξε ότι ο μεγιστάνας έβαλε το χέρι του κάτω από την φούστα της ενώ οι δύο τους βρίσκονταν σε ένα κατάμεστο από κόσμο νυχτερινό κέντρο στη Νέα Υόρκη στις αρχές της δεκαετίας του 1900 κι ενώ εκείνη δεν τον είχε προκαλέσει.

Στο άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα στη διαδικτυακή της έκδοση, η Κρίστιν Άντερσον περιέγραψε πως καθόταν σε έναν καναπέ με φίλους στο κλαμπ όταν ξαφνικά ένα χέρι βρέθηκε κάτω από την φούστα της και την άγγιζε στα γεννητικά της όργανα.
«Άγγιξε το αιδοίο μου μέσα από το εσώρουχό μου, μετά βεβαιότητας» δήλωσε η Κρίστιν Άντερσον σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη που προβλήθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας.
Η Άντερσον, περίπου 20 ετών εκείνη την εποχή, επισήμανε ότι έσπρωξε το χέρι του μακριά, γύρισε και αναγνώρισε τον Τραμπ ως τον άνδρα που την άγγιξε. Εκείνος είχε πρόσφατα πάρει διαζύγιο και το πρόσωπό του δέσποζε στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ. Επιπλέον ήταν γνωστός θαμώνας της νυχτερινής ζωής του Μανχάταν.

«Το παρουσιαστικό του ήταν χαρακτηριστικό– με εκείνα τα μαλλιά και τα φρύδια» είπε η Άντερσον στην εφημερίδα. Η ίδια τόνισε ότι η επίθεση ήταν τυχαία και δεν είχε προηγηθεί η παραμικρή συζήτηση μεταξύ τους.

«Δεν επρόκειτο για ένα σεξουαλικό φλερτ. Δεν γνωρίζω γιατί το έκανε. Ήταν σαν να θέλει να αποδείξει ότι απλά μπορούσε να το κάνει» είπε η γυναίκα στην εφημερίδα.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με την καταγγέλλουσα προς το παρόν και οι εκπρόσωποι Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχουν ανταποκριθεί στα αιτήματα να σχολιάσουν.

Η Washington Post επισήμανε ότι η εκπρόσωπος τύπου του δισεκατομμυριούχου Χόουπ Χικς δήλωσε ότι ο υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου «διαψεύδει κατηγορηματικά αυτήν την ψευδή κατηγορία από κάποια που αναζητά δωρεάν δημοσιότητα. Είναι απόλυτα γελοία».

Η μαρτυρία της Άντερσον βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά τις αποκαλύψεις άλλων γυναικών που κατήγγειλαν τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκαν από τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Επρόκειτο για μια σεξουαλική επίθεση και ήταν κάτι για το οποίο σιώπησα» σημείωσε η καταγγέλλουσα στην Ποστ.

«Και δεν μιλούσα. Και γιατί να μην μιλήσω; Στην πραγματικότητα όλες οι γυναίκες πρέπει να μιλάνε εάν τις αγγίξουν προσβλητικά, να το πουν σε κάποιον και να μιλήσουν για αυτό. Να πάνε στις αρχές και να καταθέσουν μήνυση. Δεν είναι σωστό».

Πηγή: newsit.gr