Πιλότος πήγε του «σκοτωμού» το μπόινγκ γιατί δεν άντεχε ένα μωρό που έκλαιγε

Gazzetta team
Πιλότος πήγε του «σκοτωμού» το μπόινγκ γιατί δεν άντεχε ένα μωρό που έκλαιγε
Η πτήση κανονικά έχει διάρκεια 1 ώρα και 15 λεπτά, και ο συγκεκριμένος πιλότος το έκανε σε μόλις... 46!

Ένα αεροπλάνο της Turkish Airlines προσγειώθηκε μπροστά πολύ από το προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα στο αεροδρόμιο της Αττάλειας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Η είδηση θα ήταν συνηθισμένη, αν και ο λόγος ήταν συνηθισμένος.

Έλα που δεν ήταν όμως!

Η εξήγηση που έδωσε ο πιλότος στο κέντρο ελέγχου στην ερώτηση «γιατί προσγειώθηκε 30 λεπτά νωρίτερα», ήταν ότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο το κλάμα ενός μωρού!

Ένα μωρό είπε, έκλαιγε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο αεροπλάνο και συνέχισε καθ 'όλη τη διάρκεια της πτήσης, και δεν μπορούσε να το αντέξει λεπτό παραπάνω, οπότε αποφάσισε να το... πατήσει λίγο παραπάνω.

Ο πιλότος του Boeing 737-800 επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης για να ζητήσει άμεση προσγείωση 29 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα άφιξης.

Ο πύργος ελέγχου στην Κωνσταντινούπολη στην συνέχεια επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου στην Αττάλεια για να αναφέρει να γίνει άμεσα δεκτό το έκτακτο αίτημα του πιλότου, φοβούμενοι ότι μπορεί να συμβαίνει το οτιδήποτε.

Μόλις λοιπόν το αίτημα έγινε δεκτό, οι ελεγκτές και η ασφάλεια έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να προσγειωθεί το αεροπλάνο απευθείας στο αεροδρόμιο της Αττάλειας, 29 λεπτά νωρίτερα από το κανονικό.

Τώρα η υπόθεση του πιλότου που δεν άντεχε το κλάμα του μωρού ερευνάται από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Τουρκίας.