Αλλάζει τα πάντα το video της ληστείας της Kim Kardashian

Gazzetta team
Αλλάζει τα πάντα το video της ληστείας της Kim Kardashian
Οι πρώτες ώρες βρήκαν την Kim στον καναπέ με αρκετούς αστυνομικούς στο πλευρό της.

H Kim Kardashian, είναι εξαφανισμένη και προσπαθεί να συνέλθει μετά τη ληστεία που σημειώθηκε στο διαμέρισμα που διέμενε στο Παρίσι και τα εφιαλτικά λεπτά που πέρασε στα χέρια των ληστών της. Η σταρ με τη στάση της και την αποχή της από τα social media φαίνεται να είναι σοκαρισμένη και να προσπαθεί να ξεχάσει τα όσα έζησε στην πόλη του φωτός. Σήμερα, στο radaronline, κυκλοφορεί ένα βίντεο από το διαμέρισμα του Παρισιού, λίγο μετά τη διάσημη ληστεία.

Οι πρώτες ώρες βρήκαν την Kim στον καναπέ με αρκετούς αστυνομικούς στο πλευρό της. Και ενώ εκείνη είχε δηλώσει πως κλάπηκαν τα δύο της κινητά, το βίντεο τη δείχνει να κάνει βιντεοκλήση. Το διαμέρισμα επίσης φαίνεται αρκετά τακτοποιημένο και εκείνη είναι, εξωτερικά, τουλάχιστον, ιδιαίτερα ήρεμη και δείχνει να μην δίνει σημασία στις έρευνες των Αρχών.

Σε πλάνο του βίντεο φαίνεται ο καρπός του χεριού της Kim ο οποίος δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι δεσίματος. Επίσης αρκετές πόρτες από το διαμέρισμα δεν έχουν ίχνος παραβίασης. Προς το τέλος του βίντεο βλέπουμε και μια flatscreen τηλεόραση παρατημένη στην έξοδο από τους ληστές.

Πηγή: protothema.gr