Αστυνομικός φωτογραφίζεται με προσφυγόπουλα και στέλνει μήνυμα αγάπης (pics)

Gazzetta team
Αστυνομικός φωτογραφίζεται με προσφυγόπουλα και στέλνει μήνυμα αγάπης (pics)
«Υπάρχει θέμα μετάδοσης αγάπης, γέλιου, κεφιού, ανθρωπιάς» έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook.

«Επιβεβαιώνω πως υπάρχει θέμα μετάδοσης. Υπάρχει θέμα μετάδοσης αγάπης, γέλιου, κεφιού, ανθρωπιάς», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο αστυνομικός Φωτεινός Παβλαγιάς, στέλνοντας ένα ηχηρό αντιρατσιστικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Ο αστυνομικό έχε ζήσει από την αρχή της τραγωδίας των προσφύγων που εγκατέλειψαν την ρημαγμένη από το πόλεμο χώρα τους για να έρθουν στην Ελλάδα, έχοντας ως τελικό προορισμό την βόρεια Ευρώπη.

Από την πλατεία Βικτωρίας με τη βροχή και το κρύο και τον Ελαιώνα, μέχρι το λιμάνι του Πειραιά και τα ακριτικά νησιά μας που κατέφθαναν εξαθλιωμένα.

Ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και περιγράφει την πρώτη μέρα στο σχολείο για τα προσφυγόπουλα:

«Έζησα με τα προσφυγάκια- μεταναστάκια στη Πλ. Βικτωρίας, στον Ελαιώνα, στη Νάξο, στην Αμοργό, στη Σάμο, στο Αγαθονήσι, στη Χίο, στον Κατσικά Ιωαννίνων, στο λιμάνι του Πειραιά και επιβεβαιώνω πως υπάρχει θέμα μετάδοσης. Υπάρχει θέμα μετάδοσης αγάπης, γέλιου, κεφιού, ανθρωπιάς! Να μη ξεχνάμε τα ελληνάκια, ειδικά αυτά που ζουν σε αποκλεισμένα χωριά και νησιά. Όμως, να μη ξεχνάμε και τα προσφυγάκια- μεταναστάκια και να έχουν από σήμερα μια καλή σχολική χρονιά! Αξίζει να συναναστρεφόμαστε με τα παιδιά, με όλα τα παιδιά»!

Πηγή: newsbeast.gr