Η Ιταλία και άλλες 6 χώρες στις οποίες απαγορεύεται το φιλί

Gazzetta team
Η Ιταλία και άλλες 6 χώρες στις οποίες απαγορεύεται το φιλί
Κι όμως, αν και ζούμε στον 21ο αιώνα υπάρχουν νόμοι που απαγορεύουν κάτι τόσο ευχάριστο και αθώο και κάποιες φορές οι παραβάτες πέρα από πρόστιμο μπορεί να τιμωρηθούν ακόμη και με φυλακή!

Οπότε θυμήσου: Αν βρεθείς σε κάποια από τις παρακάτω χώρες συγκρατήσου και κράτα τα χείλη σου σε απόσταση ασφαλείας, τουλάχιστον σε δημόσιους χώρους.

Ντουμπάι

Αν φιλήσεις ή απλά αγγίξεις αθώα το μάγουλο του/της αγαπημένου-ης σου θα φας πρόστιμο 900 δολαρίων και 10 μέρες φυλακή!

fili04

Μαλαισία

Σε αυτή την χώρα και το αθώο φιλί στο μάγουλο θα σου τουλάχιστον 70 ευρώ.

fili07

Ινδονησία

Εκεί τα πράγματα δυστυχώς είναι ακόμη πιο αυστηρά. Το φιλί θεωρείται ως πορνογραφική πράξη και τιμωρείται με 10 χρόνια φυλακή.

fili06

Μεξικό

Σε κάποια μέρη στο Μεξικό το φιλί σε δημόσιο χώρο τιμωρείται με πρόστιμο. Παρόλο που οι περισσότεροι κάτοικοι δεν τηρούν τον συγκεκριμένο νόμο, ο ίδιος δεν έχει καταργηθεί. Γιατί βρε παιδιά;

fili05

Αυστρία

Στην Αυστρία τα φιλιά απαγορεύονται μόνο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Αν δεν τηρήσεις τον νόμο θα φας πρόστιμο. Πάλι καλά που δεν προβλέπεται φυλακή!

fili01

Γαλλία

Ακόμη και στη χώρα της αγάπης απαγορεύεται το φιλί αλλά μόνο στις στάσεις του τρένου. Ο νόμος ξεκίνησε στο τέλος του 19ου αιώνα με σκοπό να μην καθυστερεί την αναχώρηση του τρένου εξαιτίας του δύσκολου αποχαιρετισμού των επιβατών με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Από την μια ακούγεται λογικό, αλλά ταυτόχρονα περίεργο.

fili03

Ιταλία

Άλλη μια ρομαντική χώρα που απαγορεύει το φιλί αλλά μόνο στο αυτοκίνητο. Οι οδηγοί δεν πρέπει να αποσυγκεντρώνονται από την οδήγηση αλλιώς θα φάνε πρόστιμο!

fili05

Πηγή: rise.gr