Ουρές στη Θεσσαλονίκη για το τατουάζ για καλό σκοπό του Γιώργου Μαυρίδη (vid)

Gazzetta team
Ουρές στη Θεσσαλονίκη για το τατουάζ για καλό σκοπό του Γιώργου Μαυρίδη (vid)
Μια χαμογελαστή φατσούλα σχεδίασε για καλό σκοπό ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist, Γιώργος Μαυρίδης, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα στο κοινό σε όσους επιθυμούν να ''χτυπήσουν'' τη συγκεκριμένο σχέδιο με 20 ευρώ.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν σε ειδικό κουτί στο στούντιό του θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στους γονείς των παιδιών της Παιδιατρικής Παιδοογκολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ. Το πρωί της Δευτέρας η ουρά που σχηματίστηκε έξω από το μαγαζί του (Tattoligans) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν μεγάλη.

Όπως σημείωσε ο Γιώργος Μαυρίδης και στη δημοσίευσή του στο facebook, έχει χρονομετρήσει τη διαδικασία και χρειάζεται 3 λεπτά και κάποια δευτερόλεπτα.


Παρακάλεσε, επίσης, όσους βρεθούν σήμερα εκεί, να τον βοηθήσουν, υποδεικνύοντας το σημείο που θέλουν το τατουάζ, χωρίς να του αποσπούν την προσοχή, ώστε να μπορέσει να κάνει σε όσους περισσότερους γίνεται.

Δείτε τι είχε γράψει στις 4 Οκτωβρίου στο Facebook...

Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι μια φατσουλα η οποία σχεδιάστηκε για καλό σκοπό.
Στις 10 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 10 το πρωί θα ανοίξω την πόρτα του στούντιο και θα ξεκινήσω να το κάνω σε όποιον επιθυμεί να το αποκτήσει. Όλα τα έσοδα από τα τατουάζ που θα κάνω θα δοθουν εξολοκλήρου στους γονείς των παιδιών της ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΧΕΠΑ. Ελπιζω να δώσουμε μια βοήθεια σε όλες τις οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικες ασθένειες και χρονιές παθήσεις. Οι γονείς περνάνε έναν γολγοθα και πολύ από αυτούς δεν έχουν ούτε τα βασικά.

Η τιμή εκκίνησης του τατουάζ θα είναι 20 ευρώ και θα μαζεύονται σε ένα κουτί μπροστά στην είσοδο. Κάποιοι από τους γονείς θα βρίσκονται εκεί όλη μέρα και θα μαζεύουν τα χρήματα και θα κατευθυνουν τους ανθρώπους. Αν λοιπόν θέλει κάποιος από εσάς να αποκτήσει αυτό το αριστούργημα, μπορεί να έρθει την Δευτέρα και να το κάνει. ΔΕΝ κλείνουμε κάποιο ραντεβού θα ξεκινήσω 10 το πρωί και όσο αντέξω... Ελπίζω να με βοηθήσετε! Σας ευχαριστώ τα λέμε Δευτέρα από τις 10 το πρωί!



Πηγή: tff.gr