O πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης υπερασπίστηκε τον Τραμπ για τις χυδαιότητές του

Gazzetta team
O πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης υπερασπίστηκε τον Τραμπ για τις χυδαιότητές του
Την ώρα που οι φωνές στο εσωτερικό του Ρεπουμπλικανικού κόμματος εναντίον του υποψηφίου τους Ντόναλντ Τραμπ διαρκώς και ανεβαίνουν μετά τα σεξιστικά σχόλια ακόμα και για την ίδια του την κόρη, η αμφιλεγόμενη αυτή persona της αμερικανικής πολιτικής βρήκε έναν- ίσως τον μοναδικό- σύμμαχό του. Τον πρώην Δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι.

Την ώρα που οι φωνές στο εσωτερικό του Ρεπουμπλικανικού κόμματος εναντίον του υποψηφίου τους Ντόναλντ Τραμπ διαρκώς και ανεβαίνουν, μετά τα σεξιστικά σχόλια ακόμα και για την ίδια του την κόρη, η αμφιλεγόμενη αυτή persona της αμερικανικής πολιτικής βρήκε έναν- ίσως τον μοναδικό- σύμμαχό του. Τον πρώην Δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι.


Ο κ. Τζουλιάνι εμφανίστηκε σε τέσσερις τηλεοπτικές εκπομπές και προσπάθησε να επιτελέσει τον ρόλο του “spin doctor” (εδικού συμβούλου που προσπαθεί να συμμαζέψει τα...ασυμμάζευτα), υποστηρίζοντας “πως δεν συμφωνώ με αυτά που είπε, αλλά τι να κάνουμε, μερικές φορές οι άνδρες, όχι όλοι οι άνδρες, αλλά κάποιοι, μιλάνε με αυτά τα λόγια”.

Παρόλο που η Καρολίν Τζουλιάνι, κόπρη του πρώην Δημάρχου της Νέας Υόρκης δήλωσε δημοσίως πως θα ψηφίσει την Χίλαρι Κλίντον, ο ίδιος ο κ. Τζουλιάνι δεν απάντησε αν θα αποσύρει την επίσημη υποστήριξή του στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών.

Πηγή: protothema.gr