Καυτά μηχανοκίνητα... (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Καυτά μηχανοκίνητα... (vid)
Η έξαψη είναι μεγάλη, ο κίνδυνος παραμονεύει, η τεστοστερόνη μυρίζει στην ατμόσφαιρα και η αδρεναλίνη μουσκεύει τα πάντα.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον οι γυναίκες με έντονο sex appeal και δίχως πολλά ρούχα, ταιριάζουν απόλυτα. Από τα μέσα της δεαετίας του ‘70, όταν στα motorsports δόθηκε ένα περισσότερο lifestyle υπόβαθρο, προστέθηκε και η σεξουαλικότητα σε ποσότητες που άλλαζαν με τα στερότυπα της κάθε εποχής.

Η σεξουαλικότητα στα μηχανοκίνητα σπορ είναι ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό που πυκνά συχνά, οι οργανωτές ή οι ίδιοι οι οδηγοί «προσθέτουν» ώστε να αυξηθεί το ενδιαφέρον των θεατών, βεβαίως πριν ή μετά τον εκάστοτε αγώνα. Αν μπορούμε να πούμε πως υπήρξε μια στιγμή εκκίνησης στη σχέση της σεξουαλικότητας με τα μηχανοκίνητα σπορ, αυτήν την τοποθετούμε στα μέσα της δεκαετίας του ‘70, με την σημαία εκκίνησης να κρατά βεβαίως ο πιο σέξυ οδηγός της Formula 1 όλων των εποχών. Ο Τζέιμς Χαντ! Ακόμα και σήμερα τα πιο καυτά εντιτόριαλ περιοδικών που έχουν ασχοληθεί με έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, είναι αυτά που έκανε ο Χάντ, εκείνη την εποχή. Ολόγυμνα μοντέλα παλιμπαιδίζουν μαζί του γεμάτα υποσχέσεις. Το ξανακάνει -δίχως τα εντιτόριαλ- ο Τζένσον Μπάτον με το τελευταίο αμόρε του που τυγχάνει playmate του Playboy, ενώ δεν πάει πίσω η οδηγός αγώνων ράλλυ Ινέσα Τουσκανόβα. Βεβαίως οι αγώνες ντρίφτ, ή οι αγώνες Nascar πάντοτε έχουν σέξυ παρουσίες ενώ την πρωτοκαθεδρία έχουν οι αγώνες MotoGP, με τον πρωταθλητή Χόρχε Λορένθο να φωτογραφίζεται με γυμνά μοντέλα και τον οδηγό Ράντυ Ντε Πουνιέ, να τερματίζει το κοντέρ με ένα μοντέλο του Playboy που το... παντρεύτηκε!

Απολαύστε υπεύθυνα!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ με πολλές φωτογραφίες και ακόμα περισσότερα καυτά Video!