43χρονος στην Πρέβεζα έκανε φάρσα για βόμβα και τώρα τρέχει να ξεμπλέξει

Gazzetta team
43χρονος στην Πρέβεζα έκανε φάρσα για βόμβα και τώρα τρέχει να ξεμπλέξει
Ο 43χρονος αρνήθηκε αρχικά κάθε σχέση, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκε να ομολογήσει και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, που του απήγγειλε κατηγορίες για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών, διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψευδορκία.

Αναστάτωσε επί ώρες το κέντρο της Πρέβεζας για να κάνει… πλάκα, ένας 43χρονος ο οποίος τηλεφώνησε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης και ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα σε υποκατάστημα τράπεζας της πόλης. Ωστόσο, η φάρσα του βγήκε ξινή…

Το απειλητικό τηλεφώνημα έγινε το πρωί της Παρασκευής και αμέσως εκκενώθηκε ο χώρος της τράπεζας όπου ξεκίνησε έρευνα με σκύλο εκπαιδευμένος την ανίχνευση εκρηκτικών μηχανισμών, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν και όλο το τετράγωνο γύρω από την τράπεζα. Τελικά, όμως, δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο.

Από τις έρευνες που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, διαπίστωσαν ότι ο δράστης της κακόγουστης φάρσας είχε τηλεφωνήσει από καρτοτηλέφωνο και κατάφεραν να τον εντοπίσουν με τη βοήθεια ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Ο 43χρονος αρνήθηκε αρχικά κάθε σχέση, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκε να ομολογήσει και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, που του απήγγειλε κατηγορίες για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών, διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψευδορκία.

Πηγή: protothema.gr