Σε κρίσιμη κατάσταση 7χρονη στον καταυλισμό του Ελληνικού

Gazzetta team
Σε κρίσιμη κατάσταση 7χρονη στον καταυλισμό του Ελληνικού
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο «Παίδων» ένα 7χρονο κορίτσι από το Αφγανιστάν, ύστερα από πτώση του από μεγάλο ύψος στον καταυλισμό προσφύγων στο Ελληνικό.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» ένα 7χρονο κορίτσι από το Αφγανιστάν, ύστερα από πτώση του από μεγάλο ύψος στον καταυλισμό προσφύγων του Ελληνικού.

Το παιδί έπαιζε προχθές στις 7.00 το απόγευμα κρυφτό μαζί με συνομηλίκους της όταν ξαφνικά έπεσε από το δεύτερο όροφο των κερκίδων του γηπέδου χόκεϊ που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε η κρίσιμη κατάσταση της υγείας του, που είχε ως αποτέλεσμα τη διακομιδή του στο νοσοκομείο «Παίδων».

Μέχρι χθες το βράδυ το κορίτσι ήταν διασωληνομένο στη ΜΕΘ με τους γιατρούς να μη μπορούν να πουν με σιγουριά ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου. Η 7χρονη ζει εδώ και καιρό στον καταυλισμό του Ελληνικού μαζί με τους γονείς της.

Πηγή: thetoc.gr