Ψεύτικη η viral είδηση για τα βαφτίσια (pic & vid)

Gazzetta team
Ψεύτικη η viral είδηση για τα βαφτίσια (pic & vid)
Ο αντιδήμαρχος Άργους "ξεσκεπάζει" τη δημοσιογράφο...

Mαλλον βιάστηκαν όσοι θέλησαν να βγάλουν συμπεράσματα για την "άπιστη" σύζυγο που δεν προλαβαίνει τους εραστές της και ο σύζυγος της οποίας διάβασε τα ονόματά τους σε τραπέζι βάπτισης των παιδιών του.

Η δημοσιογράφος που "έβγαλε" την είδηση (αυτή είναι ερευνητική δημοσιογραφία), στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη, κ. Κατερίνα Κουρτέλη, δεν ανέφερε ούτε τα στοιχειώδη. Αντίθετα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρώην αντιδήμαρχος πολιτισμού του Άργους, Σωτήρης Κωτσοβός, πρόκειται μάλλον για αστικό μύθο.

«"Σάλο στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η εμφάνιση της κ. Κατερίνας Κουρτέλη, παλιάς ρεπόρτερ και παρουσιάστριας τοπικών καναλιών σε κεντρικό αθηναϊκό κανάλι, όπου "κατέθεσε" live ως πραγματική είδηση, πικάντικες στιχομυθίες συζυγικής απιστίας κατά τη διάρκεια βάπτισης των δίδυμων παιδιών τους στο Άργος!!» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Το "γεγονός" αυτό βέβαια ΟΥΤΕ έχει ονοματεπώνυμο, ούτε συγκεκριμένο χώρο, ούτε έχει διασταυρωθεί αλλά ούτε έχει ακουστεί τίποτε τέτοιο στην πόλη και την περιοχή...»

Διαβάστε την ανάρτησή του στο facebook:



Πηγή: womantoc.gr