Ένας Γερμανός έχει να βγει από το σπίτι του 30 χρόνια

Gazzetta team
Ένας Γερμανός έχει να βγει από το σπίτι του 30 χρόνια
Την υπόθεση ενός ζευγαριού Γερμανών, που φέρεται να κρατούσε τον γιο του στο σπίτι τους για περίπου 30 χρόνια ερευνά η αστυνομία.

Ο άνδρας είναι πλέον 43 ετών και τον είχαν δει ελάχιστες φορές από τη στιγμή που εγκατέλειψε το σχολείο, στα 13 του χρόνια. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας- που ζούσε σε ένα χωριό κοντά στην βαυαρική πόλη Μπουρέουθ- έμοιαζε παραμελημένος, αλλά όχι αδυνατισμένος και τόνισε ότι ίσως δεν απαγγείλουν κατηγορίες.

«Δεν ήθελε να βγει έξω», είπε η μητέρα στα τοπικά ΜΜΕ, προσθέτοντας ότι το μόνο που ήθελε ήταν να τον προστατεύσει. Η αστυνομία έλαβε μία πληροφορία για τη μυστηριώδη υπόθεση τον προηγούμενο μήνα και μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές αρνήθηκαν να μιλήσουν για «διάσωση», τονίζοντας ότι είναι πιο πιθανό να πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία και όχι για εγκληματική υπόθεση.

«Δεν ξέρουμε ακριβώς από πότε ζούσε αυτός ο άνδρας εκεί, χωρίς τακτική επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ούτε ξέρουμε πώς ακριβώς ήταν η κατάσταση. Αν για παράδειγμα του επέτρεπαν να βγει έξω», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Γιούεργκεν Στάντερ. «Ισως να ήθελε ο ίδιος να είναι έτσι», πρόσθεσε. Ακόμη, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας μπορούσε να κινείται ελεύθερα μέσα στο σπίτι και δεν ήταν δεμένος.

Οταν εμφανίστηκε στο κατώφλι της οικογένειας οι αρχές, εκείνος αρνήθηκε να τους ακολουθήσει. «Προφανώς ένιωθε προστατευμένος εκεί», σχολίασε ο Στάντνερ.

«Απλά δεν ήθελε να βγει έξω», είπε η μητέρα, προσθέτοντας ότι ποτέ εκείνη ή ο σύζυγός της δεν κλείδωσαν τον γιο τους μέσα στο σπίτι.


Πηγή: iefimerida.gr