14χρονη σκόπευε να σκοτώσει την οικογένειά της επειδή δεν της έκαναν likes

Gazzetta team
14χρονη σκόπευε να σκοτώσει την οικογένειά της επειδή δεν της έκαναν likes
Η μαθήτρια είχε καταρτίσει «λίστα θανάτου» περιλαμβάνοντας τη μητέρα, τον αδερφό της και φίλους της - Κάρφωσε μαχαίρι κουζίνας στο στήθος της καλύτερης φίλης της.

Σενάριο βγαλμένο από αστυνομικό θρίλερ, με πρωταγωνίστρια μία 14χρονη και θύματά της τη μητέρα, τον αδερφό και τους φίλους της, μεταφέρθηκε στην πραγματικότητα στο Hampshire της Βρετανίας.

Μία μαθήτρια, εν δυνάμει serial killer, είχε καταρτίσει λίστα «θανάτου», στην οποία είχε συμπεριλάβει τα ονόματα της μητέρας της, του αδερφού της και των κοντινών της φίλων. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι ξεκίνησε την υλοποίηση του αρρωστημένου σχεδίου της. Η 14χρονη επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά την καλύτερή της φίλη στο σχολείο της περιοχής, αποτυγχάνοντας, ωστόσο, να τον σκοτώσει, όπως ήταν ο σκοπός της.

Από την έρευνα της αστυνομίας, έγινε γνωστό ότι το 14χρονο κορίτσι είχε στόχο να σκοτώσει τους συγγενείς και φίλους της. Η μαθήτρια ζήτησε από την καλύτερή της φίλη να συναντηθούν σε ένα απόμερο σημείο του σχολείου, προκειμένου να της δώσει ένα δώρο. Όταν συναντήθηκαν, της ζήτησε να κλεισει τα μάτια. Όταν το έκανε, η 14χρονη κάρφωσε ένα μαχαίρι κουζίνας στο στήθος της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο λόγος που η έφηβη προέβη σε αυτήν την πράξη, αφορούσε τα... social media! Η 14χρονη κατηγόρησε τη φίλη της ότι παραποίησε ορισμένα στοιχεία της στο Instagram και ότι δεν έτυχε της στήριξης που περίμενε από τη μητέρα και τον αδερφό της.

Πηγή: protothema.gr