Υπόθεση Μπεν: Ενα ζευγάρι σανδάλια, στοιχείο κλειδί για τη λύση

Gazzetta team
Υπόθεση Μπεν: Ενα ζευγάρι σανδάλια, στοιχείο κλειδί για τη λύση
Συνεχίζονται για πολλοστή ημέρα οι έρευνες στην Κω για τον μικρό Μπεν.

Οι Βρετανοί αστυνομικοί και ερευνητές συνεχίζουν να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή το χωράφι στο οποίο εικάζουν ότι μπορεί να είχε θαφτεί καταλάθος ο μικρός Μπεν από εκσκαφέα που εκτελούσε εργασίες στο σημείο την ημέρα της εξαφάνισης του μικρού.

Ωστόσο, παρότι έχουν περάσει δέκα ημέρες, κανένα στοιχείο που να βοηθά στην έρευνά τους δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Χθες, ζήτησαν άδεια να γκρεμιστεί το πρόσθετο δωμάτιο που έχει χτιστεί στην αγροικία μετά την εξαφάνιση του Μπεν. «Διαπιστώσαμε ότι η προσθήκη έγινε λίγους μήνες μετά την εξαφάνιση του Μπεν και πλέον περιμένουμε τη σχετική άδεια. Είμαι σε διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες. Θέλω να ψάξω παντού, έτσι ώστε να είμαι σίγουρος ότι έκανε όποια έρευνα χρειαζόταν για να λύσω αυτόν τον δυσεπίλυτο γρίφο», ανέφερε σχετικά ο επικεφαλής των ερευνών Τζον Κάζινς ο οποίος είναι αισιόδοξος ότι θα λάβουν την άδεια, αφού υπάρχει δέσμευση ότι θα αποζημιωθεί ο ιδιοκτήτης, μετά τις έρευνες.

To σπίτι πριν και μετά

Εντωμεταξύ, οι Βρετανοί ερευνητές έχουν έρθει σε επαφή με τοπική επιχείρηση που κατασκευάζει δερμάτινα σανδάλια, ζητώντας της να κατασκευάσει ένα ολόιδιο ζευγάρι με εκείνο που φορούσε ο μικρός Μπεν την ημέρα της εξαφάνισής του.


Πηγή: iefimerida.gr