Πήγε να κάνει ληστεία, του «την είπε» η ταμίας και έφυγε (vid)

Gazzetta team
Πήγε να κάνει ληστεία, του «την είπε» η ταμίας και έφυγε (vid)
Ληστής για κλάματα: Έφυγε με... την ουρά στα σκέλια, μετά από κατσάδα υπαλλήλου.

Ή δεν ήξερε πώς γίνεται ή δεν το είχε πολυπιστέψει. Όπως και να' χει, ληστής που μπήκε σε ενεχυροδανειστήριο στο Μινσκ της Λευκορωσίας με στόχο να το ληστέψει, υποχρεώθηκε να φύγει ντροπιασμένος και με άδεια χέρια, μετά το άγριο... κατσάδιασμα που έλαβε από την ταμία του καταστήματος.

Στο απίστευτο βίντεο ασφαλείας, ο ληστής εισβάλλει ένοπλος στο κατάστημα και απειλεί την ταμία, προκειμένου να του παραδώσει τα χρήματα του ταμείου. Ωστόσο, η γυναίκα, που είχε προλάβει να κλειδωθεί στο ταμείο και να κλείσει και το παραθυράκι, όχι μόνο δεν του δίνει τα χρήματα, αλλά του κάνει και έντονες παρατηρήσεις για τον τρόπο που επέλεξε για να... βγάλει χρήματα, ενώ σε κάποια στιγμή σχεδόν του παίρνει το όπλο από τα χέρια!

Όταν ο ληστής καταλαβαίνει ότι οι απειλές δεν πιάνουν, προσπαθεί να φέρει τη γυναίκα στο... φιλότιμο, μιλώντας της για την κακή οικονομική του κατάσταση και για το γεγονός ότι οι δουλειές δεν δίνουν αρκετά χρήματα. Ωστόσο, η θαρραλέα γυναίκα του απαντά ότι κι αυτή δουλεύει για ψίχουλα. Τελικά η... σουρεαλιστική αυτή συζήτηση τελειώνει όταν ο συνεργός του ληστή τον ενημερώνει για την άφιξη της αστυνομίας και οι δυο τους διαφεύγουν κακήν-κακώς.

Πηγή: topontiki.gr