Καταζητούμενος συνελήφθη μόλις γύρισε στην Ελλάδα

Gazzetta team
Καταζητούμενος συνελήφθη μόλις γύρισε στην Ελλάδα
Ο 32χρονος από την Αλβανία αν και το είχε σκάσει στο εξωτερικό επέστρεψε με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον συλλάβει σε τυχαίο έλεγχο στην Καβάλα.

Κατάφερε να το σκάσει στο εξωτερικό παρ’ όλο που είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, αλλά έκανε το λάθος να… επιστρέψει ένας 32χρονος Αλβανός που μάλιστα ήταν καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών!

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν τυχαίο έλεγχο στην Καβάλα και τον συνέλαβαν όταν βρήκαν πάνω του εννέα ναρκωτικά χάπια. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη και σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, διαπιστώθηκε ότι είχε επιστρέψει παράνομα στη χώρα και ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ηθική αυτουργία από κοινού σε διακίνηση ναρκωτικών.

*** Δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά και του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά για πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης με συνολική ποινή φυλάκισης 19 μηνών εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 35χρονου Αλβανού που συνελήφθη στον Κατσικά Ιωαννίνων από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

*** Στον ίδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 55χρονος Έλληνας που συνελήφθη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για φοροδιαφυγή και παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας με ποινή φυλάκισης 16 μηνών και χρηματική ποινή 3.700 ευρώ,.

*** Συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών και χρηματική ποινή 1.700 ευρώ εκκρεμούσε σε βάρος ενός 60χρονου που είχε καταδικαστεί δύο φορές από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Άρτας για παράνομη υλοτομία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας δασών και εθνικών δρυμών. Ο φυγόποινος συνελήφθη στην Άρτα από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

*** Στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αλλοδαπών ένας 29χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

*** Στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας ένας 29χρονος βάσει εντάλματος σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Λάρισας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr