Ο Σκουρλέτης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται για πολύ καιρό στην κυβέρνηση

Gazzetta team
Ο Σκουρλέτης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται για πολύ καιρό στην κυβέρνηση
«Φτιάχνουμε ένα ταμείο για να αξιοποιήσουμε δημόσιες επιχειρήσεις και όχι για να τις πουλήσουμε», δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Ήταν σαφές από την υπογραφή της συμφωνίας του περασμένου καλοκαιριού, ότι θα συγκροτηθεί ένα ταμείο για την καλύτερη αξιοποίηση των δημοσίων επιχειρήσεων και όχι για την πώλησή τους», τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξη του στον Real FM 97,8.

Για το θέμα του υπερταμείου και της ιδιωτικοποίησης του νερού, ο κ. Σκουρλέτης ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι στην πρόθεσή μας η πώληση του νερού, υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες που κατοχυρώνουν ακριβώς να μην υπάρξει αυτό το ενδεχόμενο».

«Φτιάχνουμε ένα ταμείο για να αξιοποιήσουμε δημόσιες επιχειρήσεις και όχι για να τις πουλήσουμε. Δεν ισχύει αυτό που μας καταλογίζουν ότι είναι ένα ταμείο ιδιωτικοποίησης», συμπλήρωσε.

Στο ζήτημα του ελληνικού χρέους, ο υπουργός Περιβάλλοντος επεσήμανε:

«Με βάση την τρέχουσα συγκυρία θα μπορούσε κανείς να πει ότι υπάρχουν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό οι όροι και οι προϋποθέσεις για να έχουμε μία θετική ρύθμιση, μία θετική προσέγγιση στο θέμα του χρέους. Όσο βρισκόμαστε στην κυβέρνηση και εκτιμάμε ότι θα βρισκόμαστε για πολύ καιρό ακόμα, θα προσπαθούμε να κερδίζουμε από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη μάχη».

Πηγή: newsbeast.gr