Ο Σον Πεν παρομοίασε την ψήφο στον Τραμπ με... αυνανισμό (vid)

Gazzetta team
Ο Σον Πεν παρομοίασε την ψήφο στον Τραμπ με... αυνανισμό (vid)
Με τον δικό του δεικτικό τρόπο σχολίασε ο Σον Πεν ένα πιθανό εκλογικό αποτέλεσμα που θα έδινε νίκη στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Υπάρχουν δύο επιλογές: Είτε μπορείς να αποφασίσεις να πάψεις να αγαπάς τα παιδιά σου και να κατουρήσεις σε ένα δέντρο, αποδεικνύοντας ότι έχεις τη δύναμη να κατουρήσεις σε ένα δέντρο, είτε μπορείς να πας και να ψηφίσεις κάποια σαν τη Χίλαρι Κλίντον, την οποία έχεις τη δυνατότητα να υποστηρίξεις ή να αμφισβητήσεις (κι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να έχεις έναν επιτυχημένο πρόεδρο), περιμένοντας να δεις τι θα γίνει μέσα στην τετραετία. Η εναλλακτική είναι να αυνανιστούμε καθ' οδόν προς την κόλαση, παρέα με έναν τύπο που μοιάζει σαν τον μόνο ξανθό μάγο στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αν αναφέρεσαι στον Τραμπ, δεν νομίζω ότι μπορεί να αυνανιστεί μέχρι την κόλαση γιατί τα χέρια του είναι πολύ μικρά», σxολίασε ο Colbert. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα χέρια του Τραμπ γίνονται αντικείμενο σχολιασμού.

Όλα αυτά ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στο «The Late Show» του Stephen Colbert. Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν μπήκε καν στον κόπο να δει το debate καθώς θεώρησε ότι δεν έχει τίποτα να αποκομίσει από αυτό.

Πηγή: newsbeast.gr