Βρήκαν πάλι όπλα στην Κρήτη

Gazzetta team
Βρήκαν πάλι όπλα στην Κρήτη
Έξω από το σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Σφακίων συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε. έναν 49χρονο Έλληνα.

Έξω από το σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Σφακίων συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε. έναν 49χρονο Έλληνα για τον οποίο είχαν δεχθεί πληροφορίες ότι είχε στην κατοχή του παράνομο οπλισμό.

Μετά από έρευνα στην κατοικία του, βρέθηκε ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του γεμάτο φυσίγγια το οποίο κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες και ποιες. Ο κάτοχός του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

*** Με την ίδια κατηγορία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ένας 57χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν διαπιστώθηκε να έχει παράνομα στην κατοχή του ένα πιστόλι κρότου. Το όπλο κατασχέθηκε και εστάλη στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εργαστηριακή εξέταση.

Πηγή: protothema.gr