Τα SMS που οδήγησαν στην αυτοκτονία την σύντροφο του Τζιμ Κάρεϊ

Gazzetta team
Τα SMS που οδήγησαν στην αυτοκτονία την σύντροφο του Τζιμ Κάρεϊ
Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση με τον γνωστό αμερικανό ηθοποιό και την αδικοχαμένη Καθριόνα Γουάιτ.

Σπαρακτικά μηνύματα μεταξύ του Τζιμ Κάρεϊ και της πρώην συντρόφου του Καθριόνα Γουάιτ, αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Sun, σε μια προσπάθεια να δείξει το δράμα της 30χρονης κοπέλας, η οποία αυτοκτόνησε πιστεύοντας πως ο πρώην σύντροφός της της είχε μεταδώσει αφροδίσια νοσήματα.

Τα μηνύματα ανάμεσα στην Καθριόνα Γουάιτ η οποία αυτοκτόνησε στα 30 της χρόνια μετά τη λήψη θανατηφόρου κοκτέιλ ναρκωτικών και του διάσημου ηθοποιού δείχνουν πως ανησυχούσε σε υπερβολικό βαθμό, τόσο για την πιθανότητα να έχει κολλήσει αφροδίσια νοσήματα, όσο και από την στάση του τότε συντρόφου της.


Στο πρώτο μήνυμα που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα η Καθριόνα Γουάιτ εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχη γράφοντας πως “κατανοώ πως είσαι αγχωμένη. Φαντάσου πως νιώθω εγώ τώρα. Εγώ θα έπρεπε να είμαι αυτή που φρικάρει. Αν για κάτι είμαι σίγουρη, είναι το ζήτημα τριβής που αναφέρεις”


Η απάντηση που έλαβε από τον Κάρεϊ, ο οποίος προσπάθησε να την καθησυχάσει ήταν η εξής “ εύχομαι να είσαι καλά, μωρό μου. Θα μπορούσε να ήταν από κάποιον πριν από εμένα. Δεν εμφανίζεται μέχρι να εκδηλώσεις άγχος.”

Στη συνέχεια με τα μηνύματα του ο Αμερικανός ηθοποιός προσπαθεί προφανώς να την καθησυχάσει για κάποια πιθανά σημάδια σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, υποστηρίζοντας πως μπορεί να οφείλονται απλώς στην έντονη σεξουαλική δραστηριότητα του ζεύγους.

Στα επόμενα μηνύματα που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα φαίνονται οι διάλογοι του ζευγαριού, με τον Τζιμ Κάρεϊ να εμφανίζεται όλο και περισσότερο εξοργιεσμενος.


¨Μάλλον θα είναι κάτι άλλο καθώς είχα κάνει εξετάσεις πριν βρεθώ μαζί σου” ανέφερε η Καθριόνα Γουάιτ, με τον Αμερικανό ηθοποιό να της απαντά σε έντονο ύφος πως όλη αυτή η κατάσταση ήταν πολύ έντονη για την διαχειριστεί καθώς ήταν πολύ αγχωμένος, λέγοντάς της ευθέως αντίο. Η ίδια η 30χρονη του απάντησε πως όντως της στάθηκε οικονομικά και πως και για αυτήν ήταν μια δύσκολη περίοδος καθώς φοβάται πως δεν θα μπορέσει να κάνει ξανά μια καινούργια σχέση και ανησυχεί για την πιθανότητα να ακυρώσει τα γυρίσματα ως make up artist για την επόμενη ταινία στην οποία είχε προσληφθεί.


Στα επόμενα μηνύματα ο Αμερικανός ηθοποιός φαίνεται σχεδόν εξοργισμένος, λέγοντας στην πρώην σύντροφό του πως “υπήρξα εξαιρετικά γενναιόδωρος μαζί σου. Δεν ξέρω τι άλλο ζητείς, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω πλέον”, με την αδικοχαμένη 30χρονη να απαντά πως “κάνει ότι της ζήτησε” προσπαθώντας να δείξει αυτοσυγκράτηση. Ο Τζιμ Κάρει της απαντά πως συμπεριφέρεται ως ανόητη


“Είσαι υπερβολικά δραματική και αγνώμων και δεν θέλω να ακούσω άλλη μιζέρια. Προσπάθησε να μεγαλώσεις” γράφει ο Αμερικανός ηθοποιός.


Πηγές από το πλευρό του Τζιμ Κάρει, επιμένουν ωστόσο πως το όλο ζήτημα το προωθεί ο πρώην σύντροφος της αδικοχαμένης make up artists για να ζητήσει χρήματα από τον Αμερικανό ηθοποιό.

















Πηγή: protothema.gr