Το FBI «ψάχνει» τον Μπραντ Πιτ και επίσημα

Gazzetta team
Το FBI «ψάχνει» τον Μπραντ Πιτ και επίσημα
Η ανακοίνωση του FBI που επιβεβαιώνει ότι ξεψαχνίζει την υπόθεση και αν βρει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Πιτ θα ξεκινήσει έρευνα σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

Μετά από διάφορες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τελικά το FBIανακοίνωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο της έναρξης έρευνας για τονΜπραντ Πιτ, που κατηγορείται για επιθετική συμπεριφορά κατά των παιδιών τους από την σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, που έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι ξεψαχνίζει την υπόθεση και αν βρει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Πιτ τότε θα ξεκινήσει έρευνα σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

«Το FBI συγκεντρώνει τα στοιχεία και θα αξιολογήσει εάν πρέπει να διεξαχθεί έρευνα σε ομοσπονδιακό επίπεδο», δήλωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας των ΗΠΑ απαντώντας σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου (AFP) σχετικά με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν τον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες ο ηθοποιός του Χόλιγουντ είχε επιθετική συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του, και δη του Μάντοξ, κατά τη διάρκεια πτήσης με το τζετ της οικογένειας.

Πηγή: thetoc.gr