Υπάρχει η φήμη ότι η Τζολί ερωτεύτηκε Ευρωπαίο πολιτικό!

Gazzetta team
Υπάρχει η φήμη ότι η Τζολί ερωτεύτηκε Ευρωπαίο πολιτικό!
Κυκλοφορεί η φήμη ότι η Αντζελίνα Τζολί ερωτεύθηκε Ευρωπαίο πολιτικό που γνώρισε σε ένα από τα ταξίδια της

Κακοποίηση των παιδιών, απιστία, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ; Τι προκάλεσε τη ρήξη στο γάμο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ; Σύμφωνα με την αίτηση του διαζυγίου που κατέθεσε η γοητευτική ηθοποιός προκαλώντας σεισμό στο Χόλιγουντ οι «αγεφύρωτες διαφορές» οδήγησαν στο τέλος τη σχέση 12 ετών.

Τι ισχύει, όμως, πραγματικά; Από την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν, με τις περισσότερες να εστιάζουν στην κακή συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ απέναντι στα έξι παιδιά του. Την ίδια στιγμή, δεν είναι λίγοι όσοι ισχυρίζονται πως πέτρα του σκανδάλου είναι η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ, την οποία λέγεται πως ερωτεύθηκε ο γοητευτικός Πιτ.

Δείτε επίσης: Πιτ για Τζολί: «Είναι τρελή, αλλά εγώ την αγαπώ» (pics)


Το πιο «τρελό» κουτσομπολιό, ωστόσο, αφορά στην Τζολί και έναν Ευρωπαίο πολιτικό που λέγεται ότι της… έκλεψε την καρδιά.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Usa Today σε εκτενές ρεπορτάζ για τα αίτια του χωρισμού «ο Ρομπ Σάτερ, βετεράνος του γκόσιπ και μπλόγκερ στο Naughtygossip.com υποστηρίζει ότι η πιο περίεργη φήμη που έχει ακούσει να κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη είναι ότι η Τζολί ερωτεύτηκε έναν Ευρωπαίο πολιτικό που συνάντησε σε ένα από τα ταξίδια της στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής δράσης της».

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Σάτερ «αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει ακουστεί. Ποτέ δεν ξέρεις! Θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το Χόλιγουντ πια. Δεν ενδιαφέρεται πια να γυρίζει ταινίες και βλέπει το μέλλον της να κάνει πολιτικό και φιλανθρωπικό έργο».

Διαβάστε και αυτό: Η Μαριόν Κοτιγιάρ σπάει τη σιωπή της: Το παιδί δεν είναι του Μπραντ Πιτ


Προς το παρόν, ο Σάτερ δεν προχωρά σε περισσότερες λεπτομέρειες και δεν αναφέρει την εθνικότητα του Ευρωπαίου πολιτικού που ήταν ικανός να «μαγέψει» την Τζολί και να την σπρώξει μακριά από την αγκαλιά του Πιτ.

Πηγή: protothema.gr