Το «καυτό» φιλί του Πιτ και της Κοτιγιάρ σε trailer νέας ταινίας (vid)

Gazzetta team
Το «καυτό» φιλί του Πιτ και της Κοτιγιάρ σε trailer νέας ταινίας (vid)
Η Γαλλίδα ηθοποιός, Μαριόν Κοτιγιάρ, που φέρεται ότι είναι το «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο των χολιγουντιανών σταρ, ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με τον συμπρωταγωνιστή της, Μπραντ Πιτ στο trailer που κυκλοφόρησε λίγες ώρες μετά την είδηση του χωρισμού!

Κάποιοι παίζουν με τα νεύρα της Αντζελίνας Τζολί και δεν είναι άλλοι από τους παραγωγούς της νέας ταινίας «Allied» στην οποία πρωταγωνιστούν ο Μπραντ Πιτ και η Μαριόν Κοτιγιάρ, η Γαλλίδα ηθοποιός που φέρεται να είναι το «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο των Μπραντζελίνα.

Το trailer της νέας ταινίας κυκλόφορησε μόλις λίγες ώρες μετά την είδηση του χωρισμού των χολιγουντιανών σταρ και περιλαμβάνει μία σκηνή στην οποία ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με την συμπρωταγωνίστρια του.

Φήμες θέλουν την Γαλλίδα ηθοποιό να έχει ερωτική σχέση με τον χολιγουντιανό σταρ, Μπραντ Πιτ και να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο διαζύγιο του.

Ωστόσο, άνθρωποι από το περιβάλλον της Γαλλίδας ηθοποιού δηλώνουν ότι η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι «συντετριμμένη από τις φήμες» που τη θέλουν να είναι το μοιραίο πρόσωπο στον γάμο των Μπραντζελίνα..

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κοτιγιάρ είναι παντρεμένη με τον 43χρονο συνάδελφο της Γκιγιόμ Κανέ με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Μαρσέλ, πέντε ετών σήμερα.

Η ταινία «Allied» αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο.



Πηγή: protothema.gr