Υπόθεση Μπεν: Δείτε πού θα σκάψουν στην Κω ψάχνοντας ίχνη του μικρού αγοριού

Gazzetta team
Υπόθεση Μπεν: Δείτε πού θα σκάψουν στην Κω ψάχνοντας ίχνη του μικρού αγοριού
Πρόκειται για ένα χωράφι έκτασης 10.000 τ.μ. και βρίσκεται κοντά στο αγροτόσπιτο που έμενε η οικογένειά του το 1991 κατά τις διακοπές στα Δωδεκάνησα

Σε ένα χωράφι με ελιές στην Κω θα ψάξουν τώρα οι βρετανοί αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση της εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ.


Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης το χωράφι βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το αγροτόσπιτο στο οποίο έμενε η οικογένεια Νίνταμ όταν εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν πρίν από 25 χρόνια.

Πρόκειται για το έκτασης 10.000 τ.μ. οικόπεδο που ανήκει στον Στέφανο Τρουμούχη, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι εκεί θα διεξαχθεί ο νέος γύρος ερευνών για την τύχη του μικρού αγοριού τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το 1991 όταν παραθέριζε με την οικογένειά του στην Κω.

Το οικόπεδο του κ. Τρουμούχη

«Πρόσφατα με πήραν ένα τηλέφωνο από την αστυνομία του νότιου Γιόρκσαϊρ και με ρώτησαν αν θα μπορούσαν να ερευνήσουν την έκταση αυτή. Ζήτησαν άδεια να σκάψουν και εγώ τους την έδωσα. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα βρουν τον Μπεν. Ελπίζω απλα ότι είναι ζωντανός κάπου και ότι η μητέρα του θα μπορέσει να ενωθεί ξανά μαζί του. Θα ήταν φανταστικό αν αυτό μπορούσε να συμβεί» δήλωσε στη Daily Mirror ο κ. Τρουμούχης.

Το αγροτόσπιτο στο οποίο έμενε η οικογένεια Νίνταμ το 1991

Την αισιοδοξία του, ωστόσο, δεν μοιράζονται οι Βρετανοί αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση καθώς όπως μετέδωσαν τις προηγούμενες ημέρες βρετανικά ΜΜΕ έχουν προετοιμάσει την Κέρι Νίνταμ, την μητέρα του Μπεν, για το χειρότερο.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα έρευνα βασίζεται στο σενάριο που εξετάστηκε και το 2012 και θέλει τον Μπεν να έπεσε θύμα δυστυχήματος όταν έκσκαφέας τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Πηγή: protothema.gr