Το «μεγάλο» παράπονο της Pippa

Gazzetta team
Το «μεγάλο» παράπονο της Pippa
Τι εξομολογείται λίγο πριν φορέσει βέρα στο δεξί

Έγινε γνωστή ως η αδερφή της Kate Middleton που εμφανίστηκε με ένα σέξι φόρεμα στον πριγκιπικό γάμο της Μ. Βρετανίας. Η Pippa Middleton ετοιμάζεται να ανέβει και εκείνη με την σειρά της τα σκαλιά της εκκλησίας και δεν φοβάται να εξομολογηθεί το παράπονό της:

«Οι άνθρωποι με βλέπουν σαν κάποια προνομιούχο που έχει χρησιμοποιήσει τη θέση της προς όφελός της. Θεωρούν πως δεν εργάζομαι πραγματικά και πως το μόνο που κάνω είναι κοσμικές εμφανίσεις. Αυτό με ενοχλεί. Να πιστεύουν πως είμαι ένα κορίτσι χωρίς καμία ουσία».

«Δεν είμαι το party girl που όλοι νομίζουν» υποστηρίζει η 33χρονη αδελφή της Kate μιλώντας στην Daily Mail η οποία φορά το τεράστιο μονόπετρο του αρραβώνα της και νιώθει πανευτυχής.

Επιπλέον τονίζει πως δεν μοιάζει καθόλου με την αδελφή της, γιατί εκείνη έχει ανθρώπους να την προστατεύουν από τα ΜΜΕ, να διαχειρίζονται τους παπαράτσι, κυκλοφορεί με σωματοφύλακες και έχει γραμματείς.

«Εγώ πρέπει να τα διαχειρίζομαι όλα μόνη μου» προσθέτει η Pippa.

Η Pippa Middleton αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για το γάμο της με τον James Matthews, 41 ετών. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Ιούλιο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Lake District. Ο γαμπρός είναι διευθύνων σύμβουλος της Eden Rock, μιας πολύ επιτυχημένης εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων.

Πηγή: newsbeast.gr