Γρονθοκόπησε άγρια, γυναίκα μέσα σε λεωφορείο, επειδή φορούσε σορτς (vid)

Gazzetta team
Γρονθοκόπησε άγρια, γυναίκα μέσα σε λεωφορείο, επειδή φορούσε σορτς (vid)
Ο άνδρας την πλησίασε από πίσω και άρχισε να ουρλιάζει: «Όσες φορούν σορτς πρέπει να πεθάνουν, είσαι ο διάβολος». Στη συνέχεια τη γρονθοκόπησε.

Η 23χρονη νοσοκόμα Αισεγιουλ Τερζί, μόλις είχε τελειώσει τη βάρδια της στο νοσοκομείο και επέστρεφε σπίτι της με το λεωφορείο της γραμμής. Ήταν κουρασμένη και δεν έβλεπε την ώρα να πάει να ξαπλώσει.

Το λεωφορείο είχε αρκετό κόσμο. Ήταν 12 Σεπτεμβρίου και ξεκινούσε η θρησκευτική γιορτή των Μουσουλμάνων, το Κουρμπαν Μπαιράμ, η θυσία του αρνιού προς τιμήν του Αβραάμ.

Η Αισεγιούλ φορούσε ένα σορτς. Ξαφνικά κάποιος φανατικός μουσουλμάνος σηκώθηκε από τη θέση του, την πλησίασε από πίσω και άρχισε να φωνάζει μέσα στο λεωφορείο: «Όσες φορούν σορτς πρέπει να πεθάνουν, είσαι ο διάβολος».

Όταν γύρισε αιφνιδιασμένη να δει τι γινόταν, οι γροθιές του φανατικού προσγειώθηκαν στο πρόσωπο της. Οι άλλοι επιβάτες αιφνιδιασμένοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Τρεις μεγαλόσωμοι άνδρες σηκώθηκαν ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα προς βοήθεια της νοσοκόμας. Ο φανατικός πρόλαβε άνοιξε την πόρτα και τράπηκε σε φυγή. Η Αισεγιούλ κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, αλλά κατάγγειλε επίσης και τον οδηγό του λεωφορείου, ο οποίος δεν την πήγε σε κάποιο νοσοκομείο, έτσι αιμόφυρτη που ήταν.

Την επίθεση κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του νοσοκομείου


Πηγή: topontiki.gr