ΣΥΡΙΖΑ: Να τιμωρηθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας Φύσσα

Gazzetta team
ΣΥΡΙΖΑ: Να τιμωρηθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας Φύσσα
«Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι πριν 3 χρόνια φανέρωσε σε ολόκληρη την κοινωνία με τον πιο τραγικό τρόπο το απεχθές πρόσωπο των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής».

Την ταχεία εκδίκαση και την παραδειγματική τιμωρία των ηθικών και φυσικών αυτουργών της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τη δολοφονία του νεαρού μουσικού.

Το κυβερνών κόμμα επισημαίνει ότι «η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι πριν 3 χρόνια φανέρωσε σε ολόκληρη την κοινωνία με τον πιο τραγικό τρόπο το απεχθές πρόσωπο των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής».

Η Χρυσή Αυγή, συνεχίζει, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια εγκληματική νεοναζιστική συμμορία που έχει πρωταρχικό στόχο την εξόντωση όλων όσοι αγωνίζονται για μια δικαιότερη κοινωνία.
Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και καλούμε όλους τους πολίτες να υπερασπιστούν τις αξίες της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Σε μια περίοδο που οι νεοναζί επιχειρούν, με αφορμή το δράμα χιλιάδων προσφύγων, να σπείρουν το δηλητήριο του φυλετικού μίσους, ο αγώνας για όσα πάλεψε σε όλη του τη ζωή ο Παύλος Φύσσας καθίσταται προτεραιότητα».

Πηγή: protothema.gr