+slo-gun

Στα καλλιστεία Πελοποννήσου οι υποψήφιες παρέλασαν στρατιωτικά (pics)

Στα καλλιστεία Πελοποννήσου οι υποψήφιες παρέλασαν στρατιωτικά (pics)

Στα καλλιστεία Πελοποννήσου οι υποψήφιες παρέλασαν στρατιωτικά (pics)

Αυτό που κανείς δεν κατάλαβε είναι γιατί τα κορίτσια εμφανίστηκαν στην πασαρέλα με στρατιωτική στολή, κρατώντας σημαίες. 

Στο «Club Hotel Casino Loutraki» τα Παμπελοποννησιακά Καλλιστεία με νικήτρια μία Πατρινιά. Τα καλλιστεία είχαν και φέτος πανελλαδικό χαρακτήρα, αφού ανάμεσα στις 15 συμμετέχουσες υπήρχαν και κορίτσια από την Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια και το Ηράκλειο Κρήτης.

Σταρ Πελοπόννησος 2016 εξελέγη η 22χρονη Χρυσούλα Ανδρουτσοπούλου από την Πάτρα, η οποία φοιτά στο Χημικό του πανεπιστημίου της πόλης της. «Θα με ενδιέφερε το μόντελινγκ, αλλά δεν πρόκειται να παρατήσω τις σπουδές μου» δήλωσε. Τους τίτλους Μις Πελοπόννησος και Γιανγκ Πελοπόννησος πήραν αντίστοιχα η 18χρονη Χριστίνα Παπαναστασίου από την Τρίπολη (αθλήτρια του άλματος εις μήκος, που δεν γελούσε γιατί φορούσε... σιδεράκια) και η χαρούμενη19χρονη Όλγα Αμπατζή από το Λουτράκι, φοιτήτρια στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Κρήτη, η οποία μας τόνισε ότι επιθυμεί διακαώς να γίνει μοντέλο, άλλωστε γι' αυτό συμμετείχε στη διοργάνωση.


Η είσοδος με τη σημαία αμφισβητήθηκε και δημιούργησε ερωτηματικά

Υποψήφιες ντυμένες με στολές εργασίας. Γιατί;

Τον διαγωνισμό ομορφιάς παρουσίασε η κατάξανθη (και πρώην αμόρε του Λε-Πα) Χριστιάνα Καρνέζη, προκάτοχος του τίτλου Σταρ Πελοπόννησος, η οποία δήλωσε πολύ χαρούμενη που ήταν η κεντρική παρουσιάστρια, ενώ μια φωνή από τα ηχεία μάς πληροφορούσε ότι «είναι η νέα... Ρία Αντωνίου». Σε ρόλους παράκεντρων παρουσιαστών ήταν μια παλιότερη Μις Πελοπόννησος, που μιλούσε σαν να μην είχε φάει όλο το φαΐ της (!), και ένας νεαρός, τον οποίο δεν... ήθελε το μικρόφωνο και, όταν τον ακούγαμε, έκανε λάθη στα ονόματα.


Περίεργες εμφανίσεις, σαν σεφ με ψηλοτάκουνα, που σχολιάστηκαν αρνητικά

Πάντως ο διοργανωτής των καλλιστείων Τάκης Παπαναγιώτου για ακόμη μία φορά είχε ετοιμάσει μια καλοστημένη εκδήλωση με αξιόλογους συντελεστές, όπως οι Νίκος Νινιός (σενάριο, εκτέλεση παραγωγής), Θοδωρής Τρανούλης (βραδινά ρούχα), Βαγγέλης Πιτσιλαδής (συνέθεσε τον ύμνο των καλλιστείων), Θοδωρής Τσαγανός (χορογραφίες) και βέβαια ο θρυλικόςΤάσος Μπιρσίμ (ο σκηνοθέτης που με τα εφέ του έκανε τις πλατείες να δείχνουν ότι έχουν τριπλάσιο κόσμο στις ομιλίες του Ανδρέα Παπανδρέου), που είχε αναλάβει την τηλεσκηνοθεσία.


Όλες οι νικήτριες στην καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία

Δεν έλειψαν φυσικά και τα... ευτράπελα! Προς το τέλος της βραδιάς ένας κριτής άρχισε να δυσανασχετεί με τα αποτελέσματα, αλλά «το μάζεψε» αμέσως, χωρίς να μάθουμε ωστόσο τι ακριβώς εννοούσε με τα σχόλιά του. Από εκείνες που... ξίνισαν με την απονομή των τίτλων ήταν η 17χρονη Β' Μις Γιανγκ Πελοπόννησος Ιωάννα Τσάβα (μαθήτρια λυκείου από τον Πειραιά).

Αντίθετα, πολύ ψύχραιμα πήρε τα αποτελέσματα η 25χρονη Χριστίνα Μουμούρη από την Αθήνα (θεολόγος, ιστορικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και βολεϊμπολίστρια), που έμεινε εκτός των πρώτων τίτλων και πραγματικά ήταν η πιο sexy παρουσία, κερδίζοντας όλα τα ανδρικά βλέμματα.

Αυτό όμως που κανείς δεν κατάλαβε είναι γιατί τα κορίτσια εμφανίστηκαν στην πασαρέλα με στρατιωτική στολή, κρατώντας σημαίες. 


Η νικήτρια το βράδυ της απονομής


Η νικήτρια σε έξοδό της στην Πάτρα

Best of internet