26χρονος στην Αχαΐα έκλεψε ακόμα και το λάδι από σπίτι που διέρρηξε

Gazzetta team
26χρονος στην Αχαΐα έκλεψε ακόμα και το λάδι από σπίτι που διέρρηξε
Ο 26χρονος δράστης δεν άργησε να εντοπιστεί και να συλληφθεί - Επέστρεψε τα κλοπιμαία στον 76χρονο.

Ευκαιρία να εξασφαλίσει δωρεάν λάδι βρήκε ένας νεαρός που διέρρηξε την αποθήκη ενός 76χρονου στην κοινότητα Λιμνοχώρι Αχαΐας και άρπαξε, εκτός των άλλων, 245 ευρώ και ένα κινητό! Μια και στο χώρο υπήρχε ένα δοχείο με ελαιόλαδο, το πήρε κι αυτό μαζί του και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο 26χρονος δράστης δεν άργησε να εντοπιστεί στην Κάτω Αχαΐα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι τον είδαν να περπατάει κρατώντας το δοχείο για την κλοπή του οποίου είχαν δεχθεί καταγγελία. Έτσι, τον συνέλαβαν αμέσως, επέστρεψαν στον ηλικιωμένο τα κλεμμένα χρήματα και το κινητό και οδήγησαν το νεαρό στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

*** «Βούτηξε» 275 ευρώ από το ταμείο μιας καφετέριας στη Ζάκυνθο και έφυγε με το μοτοποδήλατο που είχε κλέψει πριν από ένα μήνα, ένας 43χρονος. Όμως, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, τον συνέλαβαν και διαπίστωσαν ότι είχε τοποθετήσει πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας στο μηχανάκι που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενος για κλοπή και πλαστογραφία.

*** Από την ανασφάλιστη πόρτα τρύπωσε στο σπίτι μιας 61χρονης γυναίκας στο Παναιτώλιο ένας 35χρονος, ο οποίος άρπαξε 400 ευρώ. Η κλοπή είχε γίνει στις 10 Μαΐου και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αγρινίου που την εξιχνίασαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, διαπίστωσαν ότι είχε κλέψει και ένα μηχανάκι, το οποίο επιστράφηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

*** Τη μοτοσικλέτα ενός 27χρονου έκλεψε από το Αγρίνιο ένας 41χρονος την περασμένη Παρασκευή, αλλά την εγκατέλειψε σε ένα δρόμο της πόλης όπου βρέθηκε την Τετάρτη και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Η ταυτότητα του δράστη αποκαλύφθηκε από τα αποτυπώματά του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.


Πηγή: protothema.gr